...

De Lamborghini Huracán van Jon Olsson wederom verkocht aan Nederlander: Autobedrijf Hoefnagels!

Autobedrijf Hoefnagels mag zich met trots eigenaar noemen van de oogverblindende Lamborghini Huracán. Jon Olsson was vanaf oktober in bezit van deze krachtige auto, maar was na 3.800 kilometer al uitgekeken op de Lamborghini. Volgens Jon Olsson kostte de auto destijds 3.500 euro. Autobedrijf Hoefnagels heeft de auto voor 2.500 op de kop geslagen.
krachtige-auto
Autobedrijf Hoefnagels strikt pareltje
De Lamborghini Huracán is volledig in camouflage print gespoten en bevat maar liefst 800 PK. Oorspronkelijk was dit 610 PK, maar Jon Olsson heeft de snelheidsduivel kort na aanschaf laten verbouwen. Door deze verbouwing is de exclusieve auto in staat om binnen 5,3 seconden van 100 km/h naar 200 km/h te gaan.
Audi RS6 DTM
Al eerder was een auto van Jon Olsson verkocht aan een Nederlander, namelijk de Audi RS6 DTM met maar liefst 950 pk. Werner Budding kon echter niet erg lang genieten van deze krachtige auto. De Audi RS6 DTM werd in Amsterdam gestolen en niet veel later volledig uitgebrand teruggevonden.
Jon Olsson en zijn social-media life
Jon Olsson is niet alleen bekend door zijn ski-carrière, maar is ook op socia-media een icoon. Via zijn vlogs geeft hij een kijkje in zijn leven, dus ook een vlog over de Lamborghini Hurucan mag dus niet ontbreken. De gecamoufleerde krachtige auto, dat nu in bezit is van Autobedrijf Hoefnagels, wordt in de vlog van de binnen- en buitenkant laten zien. Ook is in de testrit te zien wat voor krachtige auto dit is.

Voor de autoliefhebbers in Nederland is dit een unieke kans om de ex-auto van Jon Olsson in levende lijve te bewonderen. Autobedrijf Hoefnagels, waar deze razendsnelle auto momenteel staat, is gevestigd in Geleen.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn