Cadeaus voor mannen zijn moeilijk, hoewel mannen onderling er lang niet zoveel moeite mee lijken te hebben. Ze zijn daar redelijk nonchalant in: niet te moeilijk nadenken en vooral iets nuttigs geven. Misschien is dat een goede insteek voor het geven van een cadeau aan een man. Hij wil geen dingen voor de sier, hij wil iets wat nuttig is, waar hij iets aan heeft. Gereedschap of apparaten zijn daarom vaak goede cadeaus. In het geval van gadgets is het soms lastig om te begrijpen wat daar nu nuttig aan is, maar zolang het te gebruiken is en past bij een hobby of interesse van hem is het waarschijnlijk iets wat een man graag wil hebben.

Praktisch

Naast gadgets zijn ook echt praktische cadeaus goede opties. Precies de soort cadeaus die vrouwen in een groot aantal van de gevallen niet leuk lijken te vinden om te geven, zijn vaak de cadeauś die mannen het liefste willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een riem of een nieuwe trui, maar ook aan kleinere dingen zoals douchegel, deodorant of sokken, eventueel nog met een leuk printje erop.

Niet te ingewikkeld

Als we voor mannen dingen kopen moeten we iets meer denken als een man, of als de man voor wie het cadeau is. Probeer daarom zo ongecompliceerd mogelijk na te denken. Zou hij hier blij mee zijn? De vraag moet zijn wat hij wil hebben, niet wat hij wil krijgen. Twijfel je nog of heb je echt geen idee? Vraag het aan een vriend van hem! Het is natuurlijk ook altijd nog een optie om op internet te zoeken naar goede ideeën of inspiratie. Het belangrijkste is dus dat een man het kan gebruiken, dat hij er iets aan heeft. Om te zorgen dat het ook leuk is om te geven kun je zoeken naar een iets originelere of specialere versie van het cadeau. Door het cadeau een klein beetje te customizen is het niet is wat hij zelf zou kopen, wel persoonlijk en toch iets wat hij daadwerkelijk gebruikt en dus blij mee is.

Leave a Reply