...
Crypto exchange op Nederlandse bodem

Crypto exchange op Nederlandse bodem

Je hebt er de laatste tijd vast wel over gehoord – crypto currency of crypto, met bekende namen zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple. Vroeger leken crypto’s alleen toegankelijk voor tech-insiders, toch wordt het steeds gemakkelijker voor de menigte om te kunnen investeren in deze digitale valuta’s. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zogeheten “crypto exchanges” die gelijkwaardig werken als de bekende financiële platformen/brokers zoals Binck en Plus500.
Sinds kort is er in Nederland een nieuwe speler in het spel gekomen die alles nét weer een stukje anders aanpakt. De crypto exchange Bullex.eu die vol handigheidjes zit die andere exchanges niet aanbieden.

Handige crypto trading tools

Bullex.eu zit vol met tools die het traden in crypto’s nou net een stuk gemakkelijker maken voor de beginner en de gevorderde. We spreken hierbij over een goede sortering en categorisering, tot een arbitrage tool die helpt om je munten voor een goedkopere prijs in te kopen of te verkopen.
Haar arbitrage tool werkt als volgt: Stel, je bent geïnteresseerd in het verkopen van je Bitcoin voor Ethereum, dan weergeeft de tool de verschillende opties om voor een betere prijs een trade te volbrengen. Zo kan het zijn dat het misschien goedkoper is om eerst je Bitcoin te ruilen voor Litecoin en die dan weer te verruilen voor Ethereum.

Rating systeem voor alle soorten coins

De online broker heeft daarnaast ook een rating systeem voor alle soorten crypto’s die er te verhandelen zijn. Hierbij wordt de rangorde van de coins bepaald op volume, levensloop en nog vele andere belangrijke KPI’s. Door dit ranksysteem krijg je dus een duidelijk overzicht over alles dat er te verhandelen valt, en kun je daarbij ook meteen doordacht beslissingen maken.

Alles leren over coins en tokens met academy cursussen

Naast dat je op het platform kunt traden, heeft het bedrijf ook een hele bibliotheek ontwikkeld waar men tot in detail alles kan leren over coins, tokens en crypto. Deze cursussen leggen uitgebreid uit wat een coin doet en welke problemen ze oplost.

Ook heeft deze academie cursussen staan over onderwerpen zoals blockchain, crypto, veiligheid, investeren, handelen en noem maar op. Zo kun je dus met voldoende informatie aan de slag met het handelen in crypto currency.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn