...
dieren gadgets - Techness

Dieren gadgets, voor op Dierendag

De leukste dieren gadgets, voor op Dierendag

Het is alweer bijna dierendag. Een dag die wij vaak vergeten, daarom zijn we er dit jaar extra vroeg bij. Onze lieve huisdiertjes worden al genoeg verwend, maar toch vinden we het leuk om ze op dierendag nog eens extra te verwennen.
Waarom vieren wij eigenlijk dierendag? Dat hebben wij eens even opgezocht. Dierendag hebben we te danken aan Franciscus van Assisi, beschermheilige van onze viervoeters en gevederde vrienden. Nou top! 

Dierendag cadeaus voor de hond

Zo hond, zo baasje of toch andersom?

Tja, ook zien wij in stijgende lijn in het aantal gadgets bij onze huisdieren. We kunnen het gewoon niet laten om onze chihuahua een hondenroman te laten zien en onze ondeugende puppy heel de dag in de gaten te houden met een 360 camera.

De ballen gooier

Apporteren terwijl jij van je spannende thriller kan genieten, wat een uitvinding niet?
Toen je trouwe viervoeter nog een jonge puppy was, vond je het leuk om hem kunstjes te leren en de bal weer terug te brengen.
Als puppy je hond leren apporteren, ja toen was het nog leuk! Maar soms heb je er gewoon even geen zin in. Met de iFetch in huis of tuin, kan je hond zich altijd zelf vermaken. Met een volle opgeladen iFetch kan het apparaat maar liefst 250 keer de bal wegschieten! Daarna is je hond het echt wel even zat.

dierendag cadeau hond - Techness

Elektronische feeder

Net als mensen is het voor een hond het beste om een aantal kleine maaltijden per dag te krijgen. Niet ieder baasje is in de mogelijkheid om in de pauze van werk naar huis te gaan. Daarom is de elektoronische feeder uitgevonden. Met dit apparaatje krijgt jouw maatje, de gewenste voeding, op het gewenste tijdstip.
Ook zijn er feeders die op afstand te bedienen zijn. De Petzi Treat Cam is er zo een. Je kunt met je mobiel een aantal acties uitvoeren, waaronder het geven van snoepjes. Ook kun je zien wat je hond of kat doet door de ingebouwde camera. Is dat even handig!

dierendag cadeau hond - Techness

Het hondenhuis

Net de loterij gewonnen? Verwen dan je trouwe viervoeter met het ultra-geavanceerde hondenhok van 27.500 euro. Koopje toch? Het is een ware hondenvilla. Je hondje, kan de overtollig kilo’s verbranden op een lopende band van kunstgras, vervolgens lekker uitrusten in een warm badje of een snack nemen uit de hondenvoerautomaat.
Voor 27.500 euro is hij helemaal van jou, of beter gezegd, van je hond.

dieren gadgets - Techness

Dierendag cadeaus voor de kat

The scratcher

Een heerlijke lounger voor jouw kat en nog een mooi gestroomlijnd ding ook. Deze lounger/krap paal bezorgt jouw kat gezonde nagels en spieren, de verminderen van stress en een manier voor je kat om zijn territorium te markeren. Daarnaast komt het jou ook nog goed uit aangezien je kat jouw meubilair nu met rust laat. Jij blij, je kat blij, iedereen blij!

dierendag cadeau kat - Techness

De Zelfreinigende kattenbak

YES! is vast de eerste reactie die bij je binnenkomt na het lezen van de titel. Dat dachten wij ook! Hou erg je ook van je kat houd, niemand heeft plezier in het schoonmaken van een kattenbak. Maar toch is zo’n ding wel nodig. Met de zelfreinigende kattenbak is het niet meer nodig om dat schepje op te pakken. En nu hoor ik je denken, hoeveel stroom kost dit dan wel niet? Nou helemaal niks. De kattenbak hoeft namelijk niet aangesloten te worden op elektriciteit. Het enige wat de bak nodig heeft is een klein beetje spierkracht om op de knop te drukken en de bak gaat werken. Dus geef toe, niet alleen je kat heeft deze bak nodig, maar jij ook!

The Burger Bed

Broodje kat iemand? Zoals je waarschijnlijk wel weet vinden katten het heerlijk om lekkere warme plekjes op te zoeken. Met dit burger bedje hebben katten een plek om tussen te kruipen en heerlijk te relaxen. Dit bedje staat super leuk in je woonkamer en voorkomt dat je kat haren achterlaat op jouw lievelingsstoel of je mooie witte bank. En geef eerlijk toe, hoe schattig ziet dit eruit. Doe mij maar zo’n broodje kat!

 
Vergeet dit jaar niet om een tof dierendag cadeau aan te schaffen voor jouw lieve huisdieren. Jij vind het ook niet leuk als mensen jouw verjaardag vergeten. Goudvis of kat, laat jouw huisdieren weten dat je aan ze denkt!
 
 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn