...

How to: internetbedrijf oprichten

How to: Internetbedrijf Oprichten

In dit artikel zoomen we in op hoe je een internetbedrijf op kunt richten. Het aantal internet bedrijven in Nederland is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden mogelijk binnen de internet wereld en we zien daarom de komende jaren voldoende potentie voor nog meer bedrijven! Graag voorzien we deze potentiele bedrijven van basis informatie!
KvK & Belastingdienst
Net als bij het oprichten van iedere onderneming begint het ook bij een internet onderneming allemaal bij de KvK en de belastingdienst. Er dient namelijk een KvK nummer aanwezig te zijn en een BTW nummer die gekoppeld is aan het KvK nummer. Anders kun je geen facturen verzenden en zal je vroeg of laat problemen ondervinden met de belastingdienst omdat er boekhoud technisch zaken niet op orde zijn.
Natuurlijk, een website!
Uiteraard is er ook een website nodig, vandaag de dag is dat voor vrijwel ieder bedrijf noodzakelijk maar wanneer je een internet onderneming start is het onmogelijk om géén website te hebben. Er zijn verschillende opties om een website te verkrijgen, je kunt dit zelf maken door gebruik te maken van verschillende (gratis) opties waarmee je heel eenvoudig websites kunt maken. Echter wanneer je een professionele website wilt hebben kun je deze het beste laten ontwikkelen door een professioneel bureau!
Logo (laten) maken
Wat je absoluut niet moet vergeten is een logo, dit is het gezicht van jouw bedrijf en verdient dus heel veel aandacht. Nu kun je dit zelf gaan proberen te maken met programma’s als photoshop, maar er zijn ook professionele bedrijven als GoSpaces die je kunnen voorzien van een professioneel logo. Je kunt zelf het logo volledig naar jouw hand zetten en vervolgens direct implementeren in jouw website (mits je een website via GoSpaces hebt). Er zijn naast GoSpaces nog meer alternatieven, deze zijn allen te vinden via internet.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn