WIE IS TECHNESS?

Ontmoet ons team!

Dag in, dag uit werken wij aan Techness. De kennis van technische ontwikkelingen, tips, tricks en trends delen wij graag en vanuit deze visie is de blog Techness ontstaan.

Techness member

Joel Brink

Technology Nerd

Sinds jongs af aan sta ik al bekend als de technologische nerd. Geen technologisch feitje die mij voorbij gaat en ik ben dan ook verantwoordelijk voor alle ontwikkelingen en trend in de world of technology!
Techness member

Mark Damians

Programmeur held

Door mijn passie voor het ontwerpen van technologische ontwikkelingen ben ik beland bij Techness. Wil je iets laten ontwikkelen of op zoek naar een programmeur? I am your guy!
Techness member

Brian Damians

Game geek

Ik ben de game geek van Techness, alle weetjes met betrekking tot games zijn afkomstig van mij. Dus weet jij nog een vette game of een trick die iedereen moet weten? Deel het met mij!

De visie van Techness

Techness dé favoriete pagina voor technische weetjes! Techness wordt de nummer 1 informatiepagina voor technische ontwikkelingen.

Lees meer

De missie van Techness

Wij van Techness willen dat iedereen op de hoogte is van de technische ontwikkelingen, zodat iedereen kan meepraten en niemand achter loopt!

Lees meer

Up to date met Techness

Basiskennis in HTML, CSS of WordPress? Wil je weten wat de social media platformen van de toekomst zijn? Techness weet het!

Lees meer