Je had het jezelf nog zo voorgenomen..

Om dit keer wel een goed hoesje aan te schaffen.

Ken je dat gevoel? Eindelijk is het zover; je abonnement is afgelopen en je mag na twee jaar eindelijk een nieuwe smartphone uitkiezen! Intens gelukkig loop je de telefoonwinkel uit samen met je nieuwe aanwinst. Wellicht kom je de eerste week nog door maar dan gebeurt het onvoorziene: je telefoon glijd uit je handen en heel je nieuwe scherm is naar de tandjes. Je had jezelf nog wel zo voorgenomen om dit keer een telefoonhoesje te kopen! Maar dacht dat het nog wel even kon wachten.. mooi niet dus. Tijd om een paar leuke, handige en sterke hoesjes voor je op een rij te zetten.

De LifeProof Case

We zullen beginnen met het sterkste telefoonhoesje op de markt van tegenwoordig: de LifeProof Indestructible. Dit is een case waarmee je kan surfen, waarmee je kan bellen onder de douche en waarmee je kan snowboarden. De vraag bij deze hoes is eerder wat je er eigenlijk niet mee kan? Dit is dan ook een telefoonhoesje voor mensen die veel actief bezig zijn, of puur voor de onhandige mensen in ons midden. Met dit telefoonhoesje voorkom je in ieder geval heel wat tranen om een gebroken scherm! Niet echt interesse in een LifeProof case en heb je liever een bumber, een insteekhoesje of gewoon een dunne siliconen case, bekijk dan een overzicht voor alle iPhone 7 hoesjes.
landscape-1446827038-mous-iphone-6s-musicase
 
Het hoesje om irritatie te voorkomen: de Mous Musicase
Dit is een telefoonhoesje voor alle muziek liefhebbers onder ons en voor iedereen die dagelijks ruzie heeft met zijn of haar oordopjes. Iedereen kent het wel; de gemiddelde 5 minuten per dag die je besteed om je oordopjes uit de knoop te halen. Daar wordt natuurlijk helemaal niemand vrolijk van. Dit is dan ook een telefoonhoesje die heel wat irritatie in de toekomst zal gaan voorkomen!
landscape-1446827038-mous-iphone-6s-musicaseHet hoesje die de boodschap overbrengt
Op zoek naar een case die de juiste boodschap overbrengt? Iedereen die wel eens met het openbaar vervoer reist heeft hem of haar is ontmoet; iemand die de berichten op je telefoon nog interessanter vindt dat jijzelf of iemand die je aanstaart tot vervelends aan toe. Of je nu kiest voor een hoesje met book- & flipcases, een bumper of een insteekhoes. Deze Samsung Galaxy S8 hoesjes brengen dan ook nonchalant en direct de boodschap over; meekijken wordt niet gewaardeerd.

Leave a Reply