Automatten die perfect passen bij je auto? Die vind je heel snel en gemakkelijk. Met precies de juiste afmetingen en bevestigingssystemen. Welke auto je ook hebt. Zo hebben je nieuwe automatten precies in de juiste vorm. En je bevestigt deze moeiteloos. Je hoeft hiervoor niets te checken of op te zoeken. De webshop van de Mijnautomatten doet dat voor je. Vul simpelweg je merk, model of kenteken in, dan zie je meteen de juiste pagina.

Eigen product: extra voordeel

Je automatten bestellen bij Mijnautomatten.nl heeft alleen maar voordelen. Zo is er geen tussenpartij. Alle automatten worden in eigen fabriek en op maat geproduceerd. Hierdoor koop je ze voor de voordeligste prijs. Bovendien is de kwaliteit van het product altijd hoogwaardig. Automatten bestellen gaat heel eenvoudig in de webshop. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar; je hebt ze via de pakketpost van de DPD binnen drie werkdagen in huis.

Drie verschillende tapijtkwaliteiten

U kiest uit drie verschillende materialen. Naaldvilt, Velours Classic en Premium velours. Vooral velours is bekend om de luxe kwaliteit. Het heeft een matte glans, en voelt zacht aan. Hiermee krijgt je auto een strakke uitstraling. Premium velours is de meest exclusieve uitvoering, met fraaie stikselranden langs de rand. Deze stof neemt geen vuil op en is gemakkelijker te reinigen. Wat je wensen ook zijn, in de webshop bestel je heel gemakkelijk en overzichtelijk je nieuwe automatten op maat.

Het verschil tussen vilt en velours

Mijnautomatten biedt hoge en exclusieve kwaliteit. De naaldviltkwaliteit is de standaard kwaliteit. Deze materiaalsoort is fraai en sterk, maar desondanks betaalbaar. Uitermate geschikt voor dagelijkse gebruik dus. De exclusieve kwaliteit Velours Classic en Velours Premium. Dit zijn beide ‘tuftkwaliteiten’.  Hiervan is de uitstraling nóg fraaier. Houd je je auto graag in tip-top staat, kies dan voor tuft. Wat je ook kiest, alle materialen zijn van Nederlands fabricaat. Ze voldoen aan de hoogste classificering.

Hoe houd je automatten schoon?

Het schoonmaken van je automatten is nooit leuk, en niet te vermijden. Elke keer als je in je auto stapt komt er aarde, zand en vocht naar binnen. Of erger: olie en brandstoffen. Deze vlekken verwijder je vrij gemakkelijk met een stuk ovenpapier en een strijkijzer. Als de olie en het vet eenmaal zijn geabsorbeerd, kun je de laatste vlekken weghalen met een vochtige spons.