...

Spotify gebruiken als wekker? Dat doe je zo!

We hebben er allemaal dagelijks mee te maken: wekkergeluiden. Iets waar je liever niet over nadenkt. Toch kun je ook een wekker geluid instellen op iPhone waar je wél blij van wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Spotify als wekker? Deze wekker met muziek zorgt voor een goed begin van jouw dag. Maar hoe kun je jouw favoriete wekker geluid instellen op iPhone en Android vanaf Spotify? Je leest er alles over in deze blog!

Spotify als wekker op Apple-apparaten

Het kan Apple-gebruikers niet ontgaan zijn dat de wekkergeluiden van iOS eindeloos zijn, maar niet bepaald rustgevend. Spotify als wekker komt dan ook eigenlijk als geroepen. Helaas kan de ‘Klok-app’ van iPhone geen verbinding maken met andere programma’s. Hierdoor wordt het wat lastiger om een spotify wekker te creëren, maar het is niet onmogelijk. Zo kun je een bepaald wekker geluid downloaden en vervolgens via ‘Geluid’ in de ‘Klok-app’ het gewenste nummer opzoeken. Wil je toch echt Spotify gebruiken als wekker? Dan kun je de apps ‘Morning Alarm for Spotify’ of ‘Music Alarm Clock’ downloaden. Hiermee kun je een koppeling maken met je Spotify-account en iedere ochtend wakker worden met dé hit van dit moment.

Spotify als wekker op Android-apparaten

Beschik je over een Android-apparaat? Dan gaat een spotify wekker instellen net iets makkelijker. Open de ‘Klok-app’ op jouw telefoon en selecteer het alarm waaraan je een nummer van Spotify wilt toevoegen. Klik vervolgens op de melodie die naast het wekkerpictogram staat. Je komt nu uit op het volgende scherm, waar je het Spotify-tabblad moet selecteren. Er verschijnen nu een aantal recent afgespeelde nummers, maar via de blauwe zoekknop kun je handmatig jouw favoriete nummers opzoeken en instellen als spotify wekker. Een wekker geluid downloaden was nog nooit zó eenvoudig!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn