...

Vakantie voorbij? Check GoEuro

Vakantie voorbij? Check GoEuro

De zomer is voorbij, dat betekent dat het weer tijd is voor het echte werk. Back to business. 

Tech events, die wij niet mogen missen

Op 11 september vindt het HRTech Meetup Berlin in Berlijn en op 25 oktober vindt de Techfugees Summit 2017 plaats in de stad der liefde, Parijs. Wij als Techlovers mogen dat natuurlijk niet missen. Het online aanbod van travelwebsites en gidsen is enorm. Ook het kiezen van een vervoersmiddels is nog een hele uitdaging. Trein, auto of toch liever met het vliegtuig? Alles kan. Na het doen van wat research hebben wij een toffe app gevonden, GoEuro.

Boeken met behulp van GoEuro

Wij hadden nog niet eerder van GoEuro gehoord, dus wij hebben dit eens even haarfijn uitgezocht.
GoEuro is een toffe app waarmee je eenvoudig de datum kan aanvinken (heen en terug), vervolgens kies je de locatie en met hoeveel personen je op reis wilt.
Een travelzoekmachine? GoEuro biedt reisinformatie aan over maar liefst 13 verschillende landen in Europa. De zoekmachine bevat 500 treinmaatschappijen, 65.000 treinstations, 15.000 busstation en 3.000 vliegvelden wereldwijd. In totaal 80.000 locaties! Dat is niet niks!
Om het nog een makkelijker voor je te maken kan je een keuze maken of je met de bus, trein of met het vliegtuig wilt.
3333333
Ook kan je kiezen of je het slimst, het goedkoopst of het snelst wilt reizen. En zo kan je je reis nog nauwkeuriger maken door de filter te gebruiken. Stel je vindt het niet prettig om met Britisch Airways te vliegen kun je bijvoorbeeld ook met Easyjet vliegen. Zo voldoet het aan iedereen zijn eisen. Werkt echt ideaal. GoEuro onderscheidt zich hierdoor van de andere travelaanbieders.

Partnerships

Met een druk op de knop kan je GoEuro koppelen met booking.com waarbij je meteen kunt zien welke hotels/appartementen beschikbaar zijn op de plaats van je bestemming.

Annuleren

Je kan je ticket altijd annuleren, maar het is niet altijd zo even gemakkelijk, er zijn maar een bepaalde aantal bedrijven die je via GoEuro kan annuleren, maar er zijn ook een aantal waarbij je het bij het bedrijf zelf moet doen. Bijvoorbeeld je hebt een ticket gekocht van het maatschappij Britisch Airways dan kan je dat niet via de site annuleren maar dan moet je dat doen bij Britisch Airways. Ook krijg je de extra boekingskosten niet terug, gelukkig hoef je dat niet bij elk maatschappij te betalen.
Goeurope-omslag-foto

De GoEuro app

De GoEuro zit in de Top 20 reizen app in de IOS en Android app Store. Door een account aan te maken op de app kan je sneller boeken, en je kan kortingskaarten toevoegen waardoor nog goedkoper te reizen. Het pluspuntje van de app is dat je je ticket niet hoef uit te printen, je krijgt namelijk een E-ticket, zodat je het makkelijk kan laten zien als je wilt inchecken.
Na het vergelijken van de app op Android en Apple kwam uit dat ze heel erg op elkaar lijken het enige verschil is dat het menu bij Android wit is en bij Apple zwart.

Kortom vinden wij GoEuro geweldig, het boeken is makkelijk en het is goedkoop. Het enige minpuntje is het veel werk van de annulering en het geen geld terugkrijgen van de extra boekingskosten. Verder niks negatiefs op te merken. Wil je de app downloaden? Dat kan, de GoEuro app is verkrijgbaar op zowel IOS en Android.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn