...

Welke raamdecoratie past er op welk raam?

Dakramen

Voor dakramen zijn er verschillende opties, als eerste het rolgordijn. Het is voor een dakraam 1 van de weinige goede opties om het licht compleet buiten te sluiten. De andere goede een mooie optie is een dag/nacht plisségordijn daarmee kan je overdag de zon er door heen laten komen en hem wanneer je het donker wilt hebben het verduisterende gedeelte te laten doorkomen. Als laatste heb je ook nog velux dakraam rolgordijnen die gemaakt zijn voor velux dakramen.

standaard ramen

bij de normale standaard ramen passen bijna alle vormen van raamdecoratie.

Hieronder een kort lijstje met wat er allemaal kan:

er kan dus echt heel veel bij standaard ramen

kiep-kantel ramen

bij kiep-kantel ramen zijn de rolgordijnen/ jaloezieën zo gemonteerd dat het niet uitmaakt dat je raam kantelt op kiept. tegenwoordig kunnen bijna alle soorten raamdecoratie ook bij kiep-kantel ramen.

kozijnen

raamdecoratie speciaal voor kozijnen zijn gemaakt voor mensen dus heeft u grote kozijnen dan is het een goede optie om te kiezen voor dit soort raamdecoratie

Lichtkoepel of horizontaal raam

voor lichtkoepels is er eigenlijk maar 1 soort raamdecoratie en dat is een plissé koepel. De plisségordijnen zorgen niet alleen voor veel privacy, daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. De dubbele stof zorgt voor extra isolatie.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn