GadgetsTechnologie

De gekste uitvindingen op zonne-energie

By September 28, 2016 3 Comments

“Green is the new black” is dé kreet van 2016. Maar laten we eerlijk zijn, wie had ooit gedacht dat milieubewuste keuzes maken ooit gezien zou worden als super hip. En de markt is booming! In Nederland zijn de lokale bedrijven bezig om alle daken van zonnepanelen te voorzien, terwijl er ondernemers zijn die de gekste uitvindingen en gadgets bedenken die werken op zonne-energie. Dus als je hipster level nog niet hoog genoeg is, hebben we op Techness even een paar coole en maffe uitvindingen speciaal voor jou op een rij gezet.

De zonne-energie Vliegtuig

2heliosinflight
Van auto’s op zonneenergie hoef je niet meer op te kijken, want bij de NASA Dryden Flight Research Center in Californië zijn ze bezig met een solar- powered aircraft. Heftig. Een droom die uitkomt voor de vliegtuigliefhebbers. Dit lichtgewicht vliegtuig is op afstand bestuurbaar en volledig voorzien van zonneenergie. Het ding demonstreert het gebruik van zonne-energie voor lange termijn gebruik en hoge hoogtes. Dit model vliegt met een snelheid van 15 tot 25 mph. Dit is het begin van een nieuw tijdperk.

De zonne-energie grafsteen

etomb
Wat gebeurd er eigenlijk met al je facebook berichten als je dood bent? Een vraag waarop de makers van de E-Tomb een oplossing voor hebben gevonden dat ook nog werk op zonne-energie. Het is een grafsteen die al je online informatie van social media kanalen, blogs en je vuurwerk filmpjes op youtube kan opslaan voor je nabestaanden. Geinig voor als ze je na je dood willen opzoeken. Het maakt connectie met bluetooth met een sleutel embedded in het kruisje op de steen. Deze connectie maakt het mogelijk om je digitale persoonlijkheid weer te geven.


Extra voordeel 728 x 90

Men kan dus via de smartphone of computer bekijken wat voor idiote stunts je hebt gedaan. Bezoekers kunnen ook nog nieuwe dingen uploaden aan je grafsteen om de leuke momenten in op te slaan. Super weird.

De zonne-energie Bikini

bikini
Over weird gesproken. Je kunt nu er sexy uitzien op het strand en je mobiel duurzaam opladen tegelijk.
Deze solar bikini is ontworpen door Andrew Schneider en maakt deel uit van zijn IDrink collectie. De bikini in maat medium is gemaakt van 1″ x 4″ photovoltaic film panelen en heeft een USB poort waarmee je dus kunt opladen. Als het je tof lijkt om zonne-energie te gebruiken om je mobiele telefoon op te laden, dan is zonne- energie opwekkende kleding niet zo een gek idee. De bikini is alleen niet waterbestendig dus zwemmen zit er niet in.

3 Comments

 • Jonathan says:

  Afgelopen maand heb ik zonnepanelen laten plaatsen. Afhankelijk twijfelde ik, maar toen ik op de site van Novavolt de pagina Novavolt ervaring zag, werd ik overtuigd! Met ongeveer 300 reacties en een gemiddelde beoordeling van 8.7 wist ik dat ik bij Novavolt in goede handen was. De voordelen zijn oneindig. Er werd door veel vrienden gevraag om mijn ervaring over Novavolt te delen. Ik kan zeggen dat deze zeer positief is. Snelle service, binnen een dag waren ze klaar met installeren. Bovendien regelen ze het onderhoud ook.
  Tot de dag van vandaag nog geen spijt gehad, een aanrader dus.

 • Sander says:

  Beste Jonathan,
  Wat leuk om te horen dat je ook zo enthousiast bent over Novavolt! Het is inderdaad mooi om te zien dat Novavolt zoveel positieve feedback heeft gekregen van haar klanten. Dit geeft ook al aan dat het bedrijf altijd kwaliteit en een uitstekende service levert! Ik wens je nog veel plezier met de zonnepanelen van Novavolt!

 • RachelAmeft says:

  The new XRumer 16.0 – revolution in online promotion:
  artificial intelligence will help you to attract customers so effectively,
  more than ever!

Leave a Reply