...
Golf gadgets

Golf gadgets om je tegenstander te verslaan

Golven, het is helemaal hot!

Golf is helemaal upcomming, wie wil er nou niet in een keurig gestreken ruitjes polo de zondag doorkomen met een glaasje champagne. De kakkerige sport, zoals velen dit zien is meer. Golven is voor iedereen, zolang je je maar aan de regels houdt. Het is momenteel zelf één van de snelst groeiende sporten in Nederland.

Bij golven draait het niet om kracht, maar om techniek

Maar wat heb je nou allemaal nodig als je gaat golven?

Naast de basis benodigdheden zoals: golfschoenen, golfhandschoen, golfclubs, tee’s, een pitchvork en natuurlijk golfballen zijn golf gadgets ook een absolute must. Dat golven een dure sport is, dat weet iedereen! Je wilt er toch alles aan doen om je tegenstander te verslaan? Check de Golf gadget list!

Golf Ball Finder Glasses

Voor de ras golfers is deze Golfbal finder een uitkomst! Nooit minutenlang meer hoeven zoeken tussen de brandnetels met deze bril! Met deze speciale golfballen bril op is de kans veel groter dat je de golfbal eerder vindt. Des te meer speeltijd. Ook voorkom je dat men achter je blijft zwaaien of je een beetje door wilt spelen. Win Win!

TomTom Golfhorloge

Dit is een horloge, waar menig golfspelers van gedroomd hebben! Een GPS-horloge dat speciaal ontwikkeld is om golfers hun spel te laten verbeteren met automatische slagdetectie en gedetailleerde ronde-analyse. Hoe geweldig is dat?
TomTom-Golfer-Premium-Maar dit ultieme golf gadget kan meer dan dat! Het horloge kan de precieze afstanden tot de green bepalen! Zo kan je beter inschatten hoe hard je moet swingen. Maar ook de hindernissen op de fairway kan de TomTom watch in kaart brengen.
Daarnaast houdt het golfhorloge de score, afstand en tijd bij van elke ronde. Als je dacht dat dat alles was…. Nee het golfhorloge heeft meer in petto, namelijk:
– Dagelijkse baan-updates
– Draadloze synchronisatie
– Weer- en waterbestendig
– Pasvorm
Kortom, de ultieme golf gadget!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn