...
Onmisbare gadgets tijdens de zomer - Techness

Onmisbare gadgets tijdens de zomer

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Onmisbare gadgets tijdens de zomer

Wij kunnen niet wachten op de zomer! Wij van Techness, gaan niet onvoorbereid de zomer in. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wie kan er een zomer zonder portemonneeslippers, een waterdichte iPhone case of een kofferbakstrandstoel? Dat bedoelen we!

De tofste zomer gadgets vind je hier! Alles voor een slimmere zomer.

Alles voor een perfecte en stress loze zomer, check onze list met gadgets voor een slimmere vakantie.

1. De iPhone Mini Fan Ventilator

Houd je hoofd koel… Met de iPhone fan heb je altijd en overal verkoeling, hoe fijn is dat! De fan is klein en makkelijk op te bergen in je tas! Wij zijn fan!

2. Drone

Ben jij ook altijd jaloers op die prachtige drone vakantiefilmpjes. Nou wij wel. Dit jaar hebben wij de Drone is onze top 8 van onmisbare gadgets tijdens de zomer opgenomen. Terecht! Interesse in een drone? Lees dan onze Top 10 Drone Review!

Onmisbare gadgets tijdens de zomer - Techness3. De Powerbank

Kun je niet zonder je telefoon (I hear you…) dan zit je waarschijnlijk halverwege je stranddag met een lege batterij en zonder stroom in de buurt. Wie heeft de Powerbank niet in huis na de Pokémon explosie? Maargoed.. het is en blijft een belangrijke zomer gadget.

4. Rugzak met zonnepaneel

De wereldstekker van nu is een rugzak met zonnepaneel. Hoe te gek is dit? Want ja, wat als je Powerbank toch echt een keer leeg is?

5. Reddingsvest voor je telefoon

Ja, toch alweer een gadget voor de telefoon. We zijn toch wel echt verkocht aan die apparaten.

6. Duikbril met camera

Je kan dan wel een waterdichte case hebben, maar het werkt toch niet ideaal. Vaak is het onderwater een stuk kouder, waardoor de bediening op je telefoon niet meer optimaal is. Ja, op het gebied van technologie is nog een hoop te ontwikkelen. We vinden het zo een fascinerende wereld. Een druk op je bril en je schiet een prachtige foto met je onderwater fotocamera, ideaal toch!
Ben je al de trotste eigenaar van een Go Pro? Dan is de Divemask met GoPro houder bevestiging een ideale uitkomst!

7. Go Pro floater

Film je toch liever met een Go Pro? Dan is een floater een onmisbare gadget, je wil jouw pareltje toch niet verliezen in de grote oceaan?

8. i Kelite onderwaterhuis

Een prachtig onderwaterhuis voor je camera! i Kelite heeft de mooiste!
techness-zomer

9. AEG Vloer ventilator

Voor een frisse wind door je huis kies je voor deze ventilator van AEG. De ventilator valt op door zijn retro uiterlijk en zijn stevige metalen behuizing.
TechnessWaar wacht je nog op? Verrijk je zomer met deze top gadgets?
 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn