Gadgets

Nieuwste gadget: ASOME ENGINE stijlvol, bedrade oordoppen

By februari 23, 2017 No Comments

U kent het wel: u heeft haast, stapt op de fiets, haalt uw oordoppen uit uw zak…. En alles zit in de knoop. Oordoppen die in de knoop raken veroorzaken veel frustratie. Apple kwam met de trend om de jack-plugs weg te laten bij de nieuwste Iphones, waardoor er met draadloze oordopjes muziek wordt geluisterd.
Geen problemen meer met de draden die in knoop zitten! Ideaal zou je zeggen? Toch ontstond er de nodige commotie over het gerucht dat de iPhone 7 geen koptelefoonaansluiting meer zou hebben. Mensen zijn van mening dat de oordoppen onhandig zijn, omdat ze snel kwijtraken en ze verschijnen maar in één maat, waardoor ze niet stevig in je oor blijven zitten. Verder zou de batterij van de oordoppen te snel leegraken, waardoor je niet lang genoeg van de muziek geniet.

Nieuwste gadget: ASOME ENGINE hoe werkt het?

De nieuwste gadget van ASOME ENGINE biedt de uitkomst voor wie geen afstand wil nemen van de bedrade variant. Via het bijgeleverde apparaat koppel je de hoofdtelefoon en via Bluetooth wordt er vervolgens gecommuniceerd met je telefoon. De nieuwste gadget ASOME ENGINE is een audio-lifestyle merk, dat technologie laat samensmelten met muziek, mode en sport. ASOME ENGINE blijft weg van de complexiteit van de technologie en richt zich op het gebruiksgemak van het apparaat.
nieuwste gadget ASOME ENGINE

Nieuwste gadget: ASOME ENGINE waar te verkrijgen?

De nieuwste gadget ASOME ENGINE is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals in het zwart of wit met een gouden detail. Er wordt een halsketting, een clip en een haak bijgeleverd, waardoor je de nieuwste gadget op een verschillende en fashionable manier kunt dragen. De batterijduur is ongeveer tien uur en de maximale afstand om muziek te luisteren is vijftien meter. Enthousiast geraakt? De nieuwste gadget kost ongeveer 60 euro en is te bestellen via deze link.

Leave a Reply