...

3 gouden tips voor het kiezen van een webdesigner

Ben je opzoek naar een webdesigner voor het laten maken van een nieuwe website voor jouw onderneming? Dan zijn er een aantal aandachtspunten waar je op moet letten. Met een webdesigner wil je natuurlijk een lange termijn relatie opbouwen, waar beide partijen beter van worden. Lees hieronder 3 gouden tips voor het kiezen van een webdesinger.

Tip 1. Welke CMS wordt gebruikt

Er zijn een groot aantal CMS (Content Management Systemen). Kies daarom altijd voor een bekend open source content management systeem. Denk hierbij aan WordPress, Drupal of Joomla. Deze systemen worden stuk voor stuk goed bijgehouden en doorontwikkeld. Nog een voordeel is dat ze gemakkelijk uit te breiden zijn met extra plugins. Ook kan je gemakkelijk met je website overstappen naar een andere webdesigner wanneer de relatie niet soepel verloopt.

Tip 2. Responsive webdesign

Een steeds groter deel van het totale internetverkeer gebruikt een smartphone of tablet. Daarom is het noodzakelijk om anno nu een responsive website te hebben. Een responsive website past zich aan naar het apparaat dat gebruikt wordt. Zo heb je altijd een optimaal werkende website voor ieder apparaat.

Tip 3. Geen goedkope eenmalige prijzen

Eenmalig een klein bedrag betalen voor een website zorgt 9 van de 10 keer voor problemen. De website wordt netjes afgeleverd, maar als je vragen hebt over kleine aanpassingen, updates of andere functionaliteiten is de service vaak slecht. Daarom kan je beter kiezen om een website te laten maken op abonnementsvorm. Bijvoorbeeld bij Websitesvoormkb-ers.nl vind je goedkope websites van hoge kwaliteit. Ook de service van dit webbureau is uitstekend.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn