...
Converteert een unieke website minder? - Techness

Converteert een unieke website minder?

Een unieke website converteert minder

Goed, je hebt een businessplan (winstgevend?) en je wil een website laten bouwen. Je gaat research doen op het internet en loopt tegen allerlei zaken aan? Wat zijn de trends? Waar moet ik op inspelen? Welk CMS systeem? Welke kleuren? Een logo, een huisstijl? Beveiliging? Content? SEO? En nog veel meer. We zijn allemaal op zoek naar iets unieks. We willen uniek zijn en willen een uniek concept uitstralen. Maar is dat wel zo een goed idee?

We willen allemaal uniek zijn!

Wat is het doel van je website?

Vraag jezelf eens af wat het doel van je website? Wil je de bezoekers informeren? Of wil je de bezoekers laten converteren?
Het nadeel van een unieke website is dat de bezoeker het design nog niet eerder heeft gezien. Is een unieke en vooruit stervende website wel gebruiksvriendelijk?

Tips voor een goed design

Wij hebben een aantal tips voor een goed design voor jouw nieuwe website.

Tip 1

Maak een visuele taal die de klassieke beginselen van goed ontwerp synthetiseert met de innovatie en de mogelijkheid van technologie en wetenschap.

Tip 2

Ontwikkel een enkel onderliggende systeem dat een verenigde ervaring tussen platforms en apparaatgroottes mogelijk maakt. Mobiele voorschriften zijn fundamenteel, maar aanraking, stem, muis en toetsenbord zijn allemaal eerste klasse methoden.

Tip 3

Tip 4

Tip 5

Tip 6

Tip 7

 
 

#Lifehack

Herkenning lijdt tot vertrouwen. Vertrouwen lijdt tot ontspanning.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn