Het is november en dat betekent dat het bijna tijd is voor de feestdagen. Om ons daarop voor te bereiden hebben wij 5 tips voor originele, maar goedkope kerstcadeaus. Houd je ervan om creatief te zijn en met je handen te werken? Dan moet je zeker verder lezen. Dit is namelijk niet alleen leuk om uit te voeren en leuk voor de persoon aan wie je het cadeau geeft, maar ook goed voor de portemonnee!

1. Vergelijk prijzen

Om zo goedkoop mogelijk uit te komen met je cadeau(s) is het handig om prijzen zowel online en offline te gaan vergelijken. Online zal er namelijk nog wat leveringskosten bij worden opgeteld. De 1 of 2 euro die erbij is geteld kun je goed gebruiken voor andere benodigdheden zoals cadeaupapier bijvoorbeeld. Wat je online hebt gevonden, kun je waarschijnlijk ook wel vinden in de winkels.

2. Meld je aan bij aanbiedingswebsites

Sites zoals Groupon, hebben vaak de leukste aanbiedingen voor de laagste prijzen.  Houd de website goed in de gaten en wie weet kom je wel wat leuks en betaalbaars tegen! Zorg er alleen voor dat je goed bijhoudt wat je koopt en of de persoon het wel echt leuk gaat vinden. Zo voorkom je dat je weer teveel geld uitgeeft.

3. Zelfgemaakte kerstcadeaus (of cadeaupapier)

Dit kan gaan om zelfgemaakte koekjes of lekkere drankjes zoals mulled wine (Glühwein). Bij het cadeau kun je bijvoorbeeld het recept erbij zetten zodat de persoon het ook zelf kan maken. Je kunt natuurlijk ook voor iets anders gaan zoals een fotolijst of iets zelf gaan breien/naaien voor de persoon. Op YouTube kun je een heleboel DIY (Do It Yourself) tutorials en ideeën vinden.

Een gouden tip is dat je het cadeau ook voor weinig geld kunt inpakken. Maak het inpakken bijvoorbeeld af door te gaan knutselen met touw en wat kerstgroen uit de tuin of het bos. Dit zorgt namelijk al voor een warme uitstraling van een cadeau.

4. Voorkom telefoonschade in 2019

Op de webshop van www.hoesjesmaken.nlvind je een breed assortiment aan smartphone- en tablet hoesjes voor alle merken en de modellen ervan in verschillende kleuren en maten. Hoesjesmaken.nl biedt hun producten aan voor de laagste prijzen en levert ze binnen 1 dag.

Spreekt het assortiment van hoesjesmaken.nl je niet aan? Zoek niet verder! Je kunt namelijk ook zelf een hoesje ontwerpen om het meer persoonlijk te maken. Het kan bijvoorbeeld een foto zijn van hun huisdier, gezin of hun favoriete quote. Een origineel, goedkope kerstcadeau wat veel persoonlijker kan zijn!

5. Het afgelopen jaar in 1 boek

Of het nou de mooiste herinneringen waren of de wat mindere momenten… Niets kan mooier zijn dan een plakboek vol met foto’s en dat de persoon weer kan terugdenken aan de speciale momenten van het afgelopen jaar en misschien ook wel foto’s van jullie 2 en met andere speciale mensen. Feestdagen zijn namelijk ook gelegenheden om terug te kijken naar wat er allemaal is gebeurd en hoe ver je als persoon zelf bent gekomen. Met gepersonaliseerde kerstcadeaus kunnen we jou erop garanderen dat die altijd zullen slagen.

Leave a Reply