...

Amerikaanse series en films kijken via Netflix

Er is niks zo vervelend wanneer je een serie zit te kijken op Netflix en je komt erachter dat je nog een maand moet wachten voordat het volgende seizoen beschikbaar is. Maar er is een manier om te zorgen dat je helemaal niet hoeft te wachten.
Veel mensen in Nederland hebben een abonnement op Netflix. Netflix is ook het grootste online platformen waar onbeperkt series en films kunt kijken voor een relatief lage prijs. Maar wanneer je zo een serie zit te kijken en je zit er helemaal in is er niks zo vervelend als elke keer een week moeten wachten op een nieuwe aflevering of zelfs maanden moet wachten op een nieuw seizoen.
Veel series die op Netflix staan zijn eerder beschikbaar in bijvoorbeeld Amerika dan dat ze in Nederland beschikbaar zijn. Dit gaat niet alleen om nieuwe films en series maar ook vaak om juist oudere. De reden dat je deze niet kunt kijken in Nederland en in Amerika wel heeft alles te maken met uitzendrechten. Voor verschillende series en films heeft Netflix Nederland simpel weg de licenties niet. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Amerikaanse serie ‘Friends’ deze serie is in Amerika wel beschikbaar maar niet in Nederland.
Maar er is een manier om ervoor te zorgen dat je gewoon de series en films in Nederland kunt kijken die eigenlijk alleen nog maar in bijvoorbeeld Amerika beschikbaar zijn. Door middel van het gebruik van VPN-diensten kun je jouw IP-adres veranderen naar een adres uit het buitenland. Je telefoon en dus je Netflix denkt dan dat je in bijvoorbeeld Amerika bent en zo kun je dus de series en films die in Nederland niet beschikbaar zijn toch zien. Echter is er dan geen Nederlandse ondertiteling beschikbaar.
Sommige webshops schroeven de prijzen van bepaalde producten flink om als ze zien dat je in bijvoorbeeld een dure wijk woont. Doormiddel van de VPN-diensten kun je er ook voor zorgen dat de webshop denkt dat je op een andere plaats bent en zo kan het je soms een hoop geld schelen. Echter gebeurt dit niet bij vele webshops.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn