...
Kast

Applaus voor de patchkast

Ja dat leest u goed. Een Patchkast is namelijk een van de beste investeringen die een ondernemer kan doen. Waarom? Alle informatie wordt verwerkt via de server. Dit is een zeer gevoelig apparaat die u het liefst goed beschermt tegen mogelijke schade van buitenaf.

Patchkast met extra’s

Hoewel u misschien niet op zoek bent naar een nieuwe patchkast, kunnen extra’s ook helpen om de patchkast beter en veiliger te maken. Denk hierbij aan ventilatoren, kabelhouders of legborden om uw patchkast op de meest praktisch manier in te richten. Zo kunt u met de beschikbare ruimte toch nog heel veel kanten op. Heeft u wel voldoende stroom? Anders legt u gemakkelijk stekkerdozen aan om de stroomvoorziening voor uw server optimaal te maken. Uw bijbehorende documenten bewaart u net zo makkelijk in de patchkast, bijvoorbeeld in de speciale A4 documenthouder voor in de patchkast. Met patchkastverlichting kunt u zelfs in het donker zien hoe netjes u de kabels hebt gelegd en de onderdelen hebt geordend. Met de Air Cleaner houdt u alles schoon.

Extra’s én aanvullende informatie

De aanschaf van een kwalitatief hoogwaardige patchkast kan een hele investering zijn. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u eerst informatie wilt inwinnen, voordat u overgaat tot een aankoop. Wij kunnen een leverancier aanraden die zich al jaren met patchkasten, serverkasten en toebehoren bezighoudt. Eerdere klanten beoordelen de service van patchkast.nl met een 9,2. Ze waarderen hierbij met name het passende advies en persoonlijke service. U kunt bijvoorbeeld online om hulp vragen via de online chat. Hier staan professionals tijdens kantoortijden voor u klaar. Liever per mail of telefonisch? Ook zo zijn ze goed bereikbaar.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn