...

Crypto Masterclass: Maximaal profiteren van de bitcoinhype?

Hij is je vast niet ontgaan. Op Instagram komt hij doodleuk vertellen dat geld sparen een domme zet is. Om vervolgens met de melding te komen dat bitcoin en crypto de oplossing zijn voor zoiets als inflatie. “Eerst leren dan investeren.” Over wie heb ik het? Patrick Suiker.

Één van de initatiefnemers van Allesovercrypto. Een initatief waarmee Patrick samen met Derek Westra en de rest van het team van AOC, Nederland tot koploper willen maken in de cryptomarkt.

Daarbij horen jij en ik dus ook.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel gecharmeerd was van Patrick’s nette voorkomen en duidelijke taal. Daarnaast sidderde bij mij de digi-goudkoorts ook al een tijdje. Maximaal profiteren van de volgende Bitcoin hype. Dat zie ik wel zitten.

Crypto Masterclass

Alles over Crypto was Alles over crypto niet, als ze deze hype nog niet hadden zien aankomen. Derek en Patrick zitten al wat langer in het vak. En kennen de hele cryptomarkt wel uit hun broekzak. Dit zie je overigens wel terug in de complet upgrade die hun Crypto Masterclass onlangs gekregen heeft.

Crypto Masterclass. Bij zo’n naam mag je wel hoge verwachtingen hebben? Maken Patrick Suiker Derek Westra en kornuiten die verwachtingen waar? Of schieten ze pal onder de lat door?

Eenmaal ingelogd in de Crypto Masterclass begon ik eens te scrollen door de lessen. Er kwam geen einde aan. Dat ik waar voor mijn geld kreeg was mij gelijk duidelijk. Maar hoe ik dit allemaal moest gaan inplannen. Help. Lessen van 40 minuten zijn geen uitzondering. En uitschieters van een uur zitten er ook wel tussen. Laat je hierdoor niet afschrikken. Elke minuut is je aandacht waard.

Is de Crypto Masterclass de moeite waard?

Is deze crypto cursus de moeite waard? Misschien is een opsomming van wat het mij gebracht heeft een goede om mee te beginnen:

  • Via Liquidity Providen heb ik mijn eerste passieve inkomstenbron uit crypto. Geen idee wat dit is? No worries, dat wist ik een paar maanden geleden ook niet. Je leert het in de cursus. Net als vele andere manieren om passief inkomen te genereren met crypto.
  • Ik heb de z.g.n. Crypto Parels in mijn portfolio opgenomen. De ongeveer € 60,- waarmee ik ben begonnen. Heb ik hier al meermaals uit kunnen halen. Zo’n 4 – 5 keer. Maar, dit heb ik niet gedaan. Ik wacht op de grote piek! Geld verdienen met crypto wordt écht makkelijk zo. Het idee met zulke kleine bedragen, die ik makkelijk missen kan, torenhoge winsten te halen is magisch.
  • Ik heb een stuk Bitcoin in bezit. Welke nu zo’n 5x meer waard is. Daarnaast heb ik dankzij een aantal slimme trades, kunnen profiteren van een paar koerscorrecties, waarmee mijn “piece of the pie” in Bitcoin alleen maar is gegroeid. Ook iets waar ik eerder nog als een berg tegenop keek. Nu gaat het vanzelf. Heerlijk.

Dit zijn enkel de specifiek en meetbare resultaten. De kennis die ik over Bitcoin en crypto heb is gigantisch gegroeid. Elke minuut die ik heb geleerd, elke Euro die in de cursus zit is de investering waard geweest. Mijn investering in de cursus heeft zich dubbel en dwars terugverdient.

Eerlijk: Ik had er wel een beetje hulp bij. Ook al zijn de cursus en community super interessant. Ik moest het maar inplannen, tussen de thuis lerende kids en middelbare schoolperikelen die in de huis- en studeerkamer werden uitgespeeld. Dankzij de gratis en exclusieve bonussen die je krijgt via dit Crypto Masterclass review, heb ik de crypto cursus op mijn tempo kunnen volgen. Wat een toegevoegde waarde! Heerlijk.

Maximaal profiteren van de cryptohype? Ik ben er klaar voor.

PS. Dit is geen financieel advies. Ik ben geen financieel adviseur. Dit is geen uitnodiging te gaan investering. Doe altijd je eigen onderzoek en/ of vraag advies. Je bent zelf verantwoordelijk. En riskeer geen geld dat je niet missen kunt.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn