...

De leukste giftcards voor echte gamers

Is je vriend binnenkort jarig of staat er een feestje gepland voor je neefjes en ben je op zoek naar een last moment cadeau? Dan is een game giftcard de ideale oplossing. Het aantal games en giftcards is eindeloos, het is dus belangrijk dat weet op wat iemand gamet of welke game iemand momenteel speelt. Hierbij een klein overzicht van de leukste game giftcards om cadeau te geven:

PlayStation of Xbox giftcard

Dit is een giftcard waar je een gamer altijd blij maakt. Het is wel belangrijk dat je van tevoren even informeert of iemand gamet met een Playstation of met een Xbox. Met een PlayStation of Xbox giftcard kan je meerdere dingen doen. Zo kan het tegoed gebruikt worden om online te kunnen gamen met vrienden en kennissen of kan het worden gebruikt voor het aanschaffen van games en extra in-game aankopen.  

Leauge of Legends giftcard

Is je vriend of neefje een echte Leauge of Legends fan? Dan is dit het ideale cadeau. Met een Leauge of Legends giftcard kan je namelijk Riot Points kopen. Deze kunnen in het spel gebruikt worden om aankopen te doen in de LoL store die handig zijn voor je personage. Zo kan je er extra opties of boosts mee kopen. Zo wordt de gamer gemakkelijke beter.

Nintedo giftcard

De Nintendo giftcard is het ideale cadeau voor de Nintendo gamer, denk hierbij aan de welbekende game van Mario Kart. Met deze giftcard kan je verschillende games aanschaffen in de eShop voor de Nintendo Switch, DSi, 2DS en 3DS.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn