...

De drie populairste refurbished Apple devices

In een tijd waarin het milieu belangrijker is dan ooit, maken de refurbished Apple devices een grote opkomst. ‘’Refurbished’’ is de Engelse term voor ‘’gereviseerd’’ en betekent eigenlijk ‘’opgepoetst’’. Dit betekent dat de devices vaak eerder gebruikt zijn waarna ze worden opgekocht door gespecialiseerde bedrijven binnen het refurbished segment. De specialisten binnen deze bedrijven controleren de Apple devices zorgvuldig op meer dan 50 verschillende punten. Hierbij wordt er gekeken naar eventuele defecten of beschadigingen. Defecte onderdelen worden direct vervangen door nieuwe onderdelen, waarna het gehele controleproces opnieuw begint. Wanneer de Apple devices 100% in orde zijn, zijn ze klaar voor de verkoop. Bijna elk Apple device is tegenwoordig wel refurbished te verkrijgen, maar wat zijn nou de drie populairste refurbished Apple devices? In dit artikel zullen we hier dieper op in gaan.

De refurbished iPhone

Het populairste refurbished Apple device is op dit moment bij uitstek de Apple iPhone. De Nederlandse markt voor refurbished smartphones bestaat voor 95% uit iPhones. Tegenwoordig is elk model binnen het iPhone assortiment van Apple wel refurbished te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire refurbished iPhone Xs of de iPhone X gereviseerd. Zelfs de nieuwe iPhone 11 is al refurbished te verkrijgen bij een aantal aanbieders. Een groot voordeel van een refurbished iPhone is de lage prijs. Je kunt al eenvoudig 50% besparen op de aanschafprijs ten opzichte van een nieuwe iPhone uit de winkel. Voor veel mensen is dit een reden om te kiezen voor een gereviseerde iPhone.

De refurbished Macbook

Een ander populair device binnen het refurbished Apple assortiment is de Macbook. Dit is een populaire laptop die erg wordt gewaardeerd door menig Apple gebruikers. Deze laptop is de perfecte keuze voor al jouw dagelijkse bezigheden, zoals schoolwerk, internetten, documenten opstellen en foto’s bewerken. Ook hierbij zijn bijna alle modellen binnen het Macbook assortiment refurbished te verkrijgen. Zoek je bijvoorbeeld naar een goedkopere variant? Dan is de refurbished Macbook Air de perfecte laptop voor jou. Wanneer je opzoek bent naar een complete Apple laptop, dan is de Macbook Pro de perfecte keuze. Een groot voordeel van de refurbished Macbook is de Macbook batterij, deze gaat vaak 10 tot 12 uur mee. Ideaal wanneer je grotendeels van de dag onderweg bent naar verschillende meetings.

De refurbished iPad

Wanneer je opzoek bent naar een betaalbare tablet, hoef je niet verder te zoeken. De refurbished iPad is op dit moment de populairste tablet voor een lage prijs. Hierbij zijn ook verschillende modellen binnen het iPad assortiment refurbished te verkrijgen. Ben je opzoek naar een wat compactere iPad? Dan is de refurbished iPad Mini 4 de perfecte tablet. De refurbished iPad Pro 2018 is ook al refurbished te verkrijgen. Dit is één van de nieuwste tablets binnen het Apple assortiment.

Voordelen van refurbished Apple devices

Het grootste voordeel van de refurbished Apple devices is de flinke prijsbesparing. Dit is de grootste reden voor de meeste mensen om te kiezen voor refurbished. Naast de prijsbesparing, bespaar je ook nog eens het milieu. Je draagt je steentje bij aan een duurzamer samenleving, omdat je een Apple device een tweede leven geeft. Een andere reden voor veel mensen om te kiezen voor refurbished is de lange garantietermijn. Bij de meeste refurbished aanbieders krijg je twee jaar garantie op je Apple device, terwijl je maar een jaar garantie krijgt wanneer je deze devices nieuw koopt.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn