...

De iPhone 11: Drie gloednieuwe varianten

Sinds 20 september 2019 is de iPhone 11 op de markt en Apple heeft zichzelf weer overtroffen. Met deze keer drie varianten van de nieuwste iPhone 11: De iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Vodafone heeft een ruim assortiment aan telefoons en daar zitten de drie varianten van de nieuwste iPhone 11 ook tussen!

Specificaties IPhone 11

Er zijn natuurlijk niet voor niets drie varianten van deze iPhone uitgebracht. De iPhone 11 is de eerste telefoon in het rijtje. Er zijn een aantal nieuwe tools ontwikkelt en eigenschappen zijn verbetert! Om te beginnen met de display van deze iPhone. Met een display van 6,1-inch is dit de op één na grootste iPhone 11.

Een heel groot pluspunt van de iPhone 11 is dat de batterij vrijwel de hele dag meegaat en dat het nu ook geschikt is voor snel laden, dit wil toch iedereen? En met de keuze uit 64 GB, 128 GB en 256 GB heb je meer dan genoeg ruimte voor je favoriete apps, muziek, games en films.

De vormgeving van de iPhone 11 zit er strak uit én beschikt over het sterkste glas van alle iPhones. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Met het dual camera-systeem maak je schitterende foto’s en video’s. Daarbij is deze iPhone waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dit is ook zeker een groot plus punt voor het geval dat je iPhone een keer te water raakt.

Specificaties iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro heeft weer wat extra pluspunten en ook eigenschappen die nog niet eerder zijn voorgekomen in de afgelopen generaties van de iPhone. De display van deze iPhone is het scherpste display dat Apple maakt. Het scherm van de iPhone 11 Pro is met 5,8-inch wel een stukje kleiner dan de iPhone 11.

De batterijen van de iPhones worden steeds beter en dat merk je elke keer weer als er een nieuwe iPhone wordt uitgebracht. De iPhone 11 Pro gaat namelijk 4 uur langer mee dan zijn voorganger. Daarbij kun je deze iPhone ook snel laden en zit de adapter hiervoor erbij inbegrepen. En ben je nou opzoek naar een iPhone die nog meer opslagruimte dan de vorige modellen heeft? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Met de keuze uit 64 GB, 256 GB en 512 GB kun je zonder zorgen video’s en foto’s blijven maken, je hebt meer dan genoeg ruimte hiervoor.

De uitvoering van de iPhone 11 Pro is net iets anders dan de iPhone 11. Het beschikt over hetzelfde sterke glas, maar de achterkant is mat. Daarnaast is ook deze iPhone waterbestendig, maar dan tot 30 minuten en 4 meter diep. Hij is dus twee keer zo lang waterbestending. En misschien wel de grootste verandering: de iPhone 11 pro heeft drie camera’s waarvan een telelens waarmee je professionele portretten kunt maken en handig kunt inzoomen op iets in de verte.

Specificaties iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is de grootste variant van de iPhone 11 met een display va 6,5 inch. Ook bij deze iPhone is het scherm heel helder en beschikt het over felle kleuren. Als je de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max met elkaar vergelijkt zal je merken dat er niet bijzonder veel grote verschillen zijn. Het enige grote verschil is dat de iPhone 11 Pro Max net wat groter is. 

De batterij van de iPhone 11 Pro Max gaat een uur langer mee dan de iPhone 11 Pro. Wel hebben beide varianten dezelfde hoeveelheid opslagruimte en heb je hierbij dus de keuze uit 64 GB, 256 GB en 512 GB.

De uitvoering van de iPhone 11 Pro Max lijkt sprekend op de iPhone 11 Pro. Met een roestvrijstalen frame en een voor- en achterkant van glas zorgt dit voor de perfecte uitstraling! Tevens zorgen de drie 12-megapixelcamera’s voor de mooiste portretfoto’s en dit levert natuurlijk perfecte plaatjes op! Verder voelt de iPhone ontzettend stevig aan en is het prachtig afgewerkt.

Ben jij gek op technologie of wil je meer weten over bepaalde gadgets? Ontdek het op Techness.

Wil je nog meer weten over de iPhone 11? Hier kan je meer informatie vinden.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn