...

Drones zijn voor jong en oud, vrouw en man

Drones zijn voor jong en oud, vrouw en man

Drones, de vierarmige objecten die je steeds vaker bij evenementen ziet rondvliegen, zijn er in verschillende vormen en maten. Zo hoef je tegenwoordig niet raar meer op te kijken als je opeens het gezoem van een drone hoort bij een huwelijk, een festival of bij een concert. Je kan met drones namelijk ontzettend gave foto- en filmopnames maken, zolang het maar wel een drone met camera is. De meeste drones beschikken namelijk over een camera waarmee je in hd kan filmen. Leg je iets meer geld neer dan heb je zelfs al een drone, waarmee je in full-hd of zelfs 4K opnames kan maken.

Doordat de technologie achter de drones ontzettend snel ontwikkelt, hoef je je ook al geen zorgen meer te maken over of je de drone wel in de lucht kan houden. Steeds meer drones beschikken namelijk over GPS of een barometer en hiermee kan de drone eenvoudig op eenzelfde hoogte blijven hangen. Ook beschikken steeds meer drones over een Home Return functie, waardoor je gemakkelijk met één druk op de knop jouw drone kan laten terugkeren naar het vertrekpunt.dion-tavenier-191871 (1)
Waar drones in de beginperiode nog een paar duizend euro kostten en ze dus alleen voor een kleine groep te betalen waren, kan je tegenwoordig voor een paar tientjes al de trotse eigenaar zijn van een drone. Hierdoor en door het feit dat je tegenwoordig ook veel kleinere en onschuldigere drones hebt, is een drone ook een leuk cadeau voor je zoon of dochter.

Bij een drone wordt meestal gedacht aan een groot en zwaar vliegend object. Feit is echter dat de fabrikanten in staat zijn om de drones steeds kleiner te maken, met behoud van enkele indrukwekkende specificaties. Zo heeft de DJI Spark een doorsnede van slechts 17 centimeter, terwijl die wel beschikt over een Full-HD camera, kan er live worden meegekeken met deze camera en ontwijkt de drone automatisch obstakels tijdens het vliegen. Het meest indrukwekkende aan deze drone is nog wel dat je geen eens een controller nodig hebt om de drone te laten vliegen. Je kan hem gewoon met je handen besturen.pexels-photo-518674 (1)Drones ontwikkelen zich dus razendsnel en worden op die manier voor een steeds grotere groep aantrekkelijker. Misschien ook wel een leuke gadget voor jou? Denk alleen wel een beetje aan de privacy van je buurman of buurvrouw.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn