...
kampeer gadgets - techness

De coolste kampeer gadgets

Optimaal genieten in je tent, met de juiste kampeer gadgets

Dat kamperen niet glitter en glamour is, dat is een feit. Je moet zelf je tentje opzetten, wordt s’ochtends uit je tent gebrand door de zonnestralen en een bezoekje brengen aan de toilet kost je de dagelijkse portie schaamte.
Kamperen kan ook echt leuk zijn, als je een natuurliefhebber bent. Het valt of staat bij de goede spullen en gadgets die je bij je hebt. Hoe meer kampeer gear, hoe meer jij plezier jij zal beleven.

roxanne-desgagnes-102178

De 10 coolste kampeer gadgets

Bij het kamperen zijn er vaak spullen niet aanwezig, omdat je het simpelweg niet kan meenemen zoals bijvoorbeeld een stekker en een stijl- of krultang. Hoe ga je je telefoon opladen als er geen stekkers zijn? Hoe zorg je ervoor dat je haar nog een beetje fatsoenlijk zit? Lastig, lastig, maar voor alle problemen zijn inmiddels wel al oplossingen gevonden!
Gelukkig zijn wij hier om je te helpen. Hier laten we de 10 coolste gadgets voor tijdens het kamperen zien.
 

 1. Camping douche

Bij het kamperen is het vaak lastig om lekker te douchen, om nog steeds lekker te douchen is deze zak handig. Je vult de zak met water en laat het daarna lekker in de zon opwarmen.
 
kampeer gadgets - techness

 1. Powerbank op zonne-energie

Als je gaat kamperen heb je ook geen elektriciteit, waardoor je ook niks kan opladen. Daarom is een powerbank op zonne-energie erg handig. Je zet het een paar uur in de zon, en daarna kan je je telefoon opladen.
 

 1. Reisbestek

Als je gaat kamperen is het lastig om veel spullen mee te nemen dus is het handig als alles in 1 zit, zoals deze reisbestek. Er zit een vork, mes, lepel, blikopener en een kurkentrekker in.
 

 1. Mosquito repeller

Ook altijd zo last van muggen, vooral als je gaat kamperen zit je vaak buiten en dan is er een groot kans om gestoken te worden. Dit apparaatje houdt de muggen weg, zodat je lekkerder kan relaxen en niet druk hoef te maken.
 

 1. Portable espresso maker

Lekker kopje koffie! Begin de dag met een kop koffie die je makkelijk kan maken met dit kleine espresso maker. Het enige wat het nodig heeft zijn koffiebonen en water.
 

 1. roxanne-desgagnes-10217822

  Een persoonlijke waterfilter

Stel je hebt geen schoon water, dan kan je makkelijk met deze filter water drinken uit bijvoorbeeld een rivier, deze filter haalt alle vieze en slechte bacteriën uit het water zodat het drinkbaar wordt.
 

 1. Een Zakmes

Dit is waarschijnlijk het meest belangrijkste voor je camping trip. Dit zakmes bevat een blikopener met kleine schroevendraaier, houtzaag, flesopener met schroevendraaier, draad afstripper, groot en een klein mes, kurkentrekker, multifunctionele houder, pincet, schaartje, boorpriem en een tandenstoker. Superhandig!
 

 1. Een Hangmat

Een hangmat is zo comfortabel dat je het niet kan missen op de camping. Deze hangmat kan je heel klein opvouwen, dat je het heel makkelijk ergens kan meenemen.
 
kampeer gadgets - techness
 

 1. Grill op zonne-energie

Deze grill is op zonne-energie. Je zet je eten erin, dan leg je het in de zon, een paar minuutjes wachten en je eten is klaar.
 

 1. Opblaasbare reiskussen

De kussen is licht en heel comfortabel, ook is het makkelijk mee te nemen. Je kan het namelijk heel klein opvouwen zodat het in je tas past.

Overnachten in een luxe tent

Ben je van plan om toch een keer een bezoekje te brengen aan een camping, maar wil je niet in een klein opgooi tentje vertoeven. Dan kan je ook kamperen in de  safaritenten. Deze luxe tenten  of safari tenten zijn tenten die beschikken over alles wat een vakantie huisje ook zo hebben, maar omdat je nou eenmaal in de natuur zit, geven deze tenten je toch het gevoel dat je aan het kamperen bent!
De Safari tenten beschikken over een woongedeelte, slaapkamers met bedden, gasfornuis en grill, koel/vriescombinatie en een koelbox, dekbedden en kussens, verlichtingen en stopcontact, houten terras met meubilair en zonnebedden, elektrisch kacheltje en sanitaire voorzieningen zijn te gebruiken op de camping waar je verblijft.
llllllll
Zo beleef je toch het kampeer gevoel, maar kan je toch heerlijk je nachtrust pakken, die jou zo lief is.
De luxe tenten gaan nog een klein stapje verder en beschikken ook over een televisie, radio, servies en een badkamer met douche en toilet. Dit noemen we in plaats van kamperen: Glamperen. Ach, als we nou eenmaal in een tent gaan overnachten dan doen we het maar meteen goed, toch?
kampeer gadgets - techness

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn