...

Een video produceren, waar moet je allemaal op letten?

Wellicht heeft u er nooit bij stil gestaan maar een (informerende) video bijvoorbeeld over hoe een product werkt, of een review over het product heeft veel meer invloed op de consument of bezoeker van uw website dan u misschien wel denkt. Zo blijkt namelijk uit onderzoek dat bezoekers die zo’n film op uw website bekijken dit een maand na het kijken nog steeds herinneren. Wil jij ook zo’n video op jouw website, lees dan snel verder. In dit artikel leggen wij namelijk uit hoe je zo’n videoproductie maakt, wat je allemaal nodig hebt, en wat de voordelen van zo’n video allemaal zijn.

De voordelen van een videoproductie

Een video op een website is erg waardevol, zo blijkt uit onderzoek dat een video van één minuut al even waardevol is dan 1.8 miljoen geschreven woorden. Ook onthoudt meer dan 80% van de kijkers de video tot wel een maand later en nog eens 46% hiervan onderneemt actie. Dit kan dus betekenen dat u meer omzet genereerd door een video over uw product te plaatsen. Daarnaast onthouden deze kijkers sneller uw merknaam wat weer tot positieve mond tot mond reclame kan leiden.

Hoe maak je zo’n videoproductie?

Het produceren van zo’n videoproductie kan voor sommige een lastige klus zijn. Je hebt namelijk de juiste apparatuur nodig zoals een kwalitatief goede camera, een green screen, en natuurlijk als de video klaar is de juiste software om er een vloeiende video van te maken. Daarom kan het soms beter zijn als u niet over de juiste apparatuur beschikt om gewoon een bedrijf in te huren, bijvoorbeeld YourWebinar, op www.yourwebinar.nl/. Zij beschikken niet alleen over de juiste apparatuur, maar helpen je ook om het geheel in de huisstijl van uw bedrijf te maken en daarnaast beschikken zij over een montuur die het voor u in elkaar zet en naar u opstuurt als de video klaar is. Zo heeft u in no-time een geschikte video voor op uw website.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn