Eigen onderneming, tips!

Een eigen onderneming runnen is leuk, maar vergt ook veel tijd. Het is belangrijk dat je alles goed in orde hebt en daarbij dien je ook te denken aan marketing en je eigen website. Je wil graag dat je klanten je overal kunnen vinden, en direct op een goede manier worden voorzien van informatie. Misschien heb je al een eigen website, maar dan is het toch belangrijk er eens een expert naar te laten kijken. Daarover geven we je graag meer informatie.

Website en marketing

Kies daarom voor een goed online marketing bureau. Het analyseren en integreren van Google Analytics is van groot belang voor je website. Hierdoor kun je namelijk je website verbeteren en betere resultaten behalen. Google Maps optimalisatie kan ook bijdragen aan een succesvolle vindbaarheid voor je bedrijf. Linkbuilding is van belang voor goede SEO. Je kunt externe links gebruiken naar je website en dan is de ranking binnen Google beter. De conversie van de website is ook van belang en die kan op verschillende technieken verbeterd worden. Het aantal bezoekers dat je website komt bekijken, wordt hierdoor ook verhoogd.

Contact met klanten

Zaken over uw website kunt u bij ons bekijken. Zorg dat je voor je klanten goed bereikbaar bent, zowel via de e-mail als telefonisch. Klanten willen graag weten waar dat zij aan toe zijn, vermeld op je website daarom ook de belangrijkste informatie zoals wat jij je klanten kunt bieden, de prijzen (of optie om een offerte aan te vragen), wanneer je bereikbaar bent en een portfolio is ook aan te raden. Klanten weten dan wat voor werk je levert en als je aan kunt tonen dat je goede resultaten boekt, is de kans dat zij voor je kiezen veel groter. Een goede reden dus om te zorgen dat je klanten van veel op de hoogte zijn en dan contact opnemen voor vragen of het aanvragen van een offerte.
 
 

Leave a Reply