Alle shop-a-holics opgelet! Black Friday staat weer voor de deur. Staat natuurlijk al lang met koeienletters in jouw agenda gekalkt, maar hoe pak je nou écht de meeste korting? Tijd voor wat diehard Black Friday tips. Hamstereeeeeen!
Black Friday is aanstaande vrijdag en waaide de afgelopen jaren over uit Amerika. Inmiddels is het een traditie om de dag na Thanksgiving (donderdag) gadgets, kleding en eten massaal met korting aan te bieden. Een traditie waar wij Nederlanders natuurlijk maar al te graag aan wennen! Met deze Black Friday apps regel jij de beste Black Friday kortingen.

Beste Black Friday apps

Met deze apps en sites weet je zeker dat je altijd de beste koopjes scoort. Sterker nog: hiermee is het altijd wel ergens SALE! #gottaloveit

1: Vouchercloud

Vouchercloud is een Android– én iOS-app, die ook te bezoeken is via je browser. Deze app lijkt een onuitputtelijke bron van kortingsacties. En dan ook nog eens in alle categorieën. Like! Niet alleen voor je nieuwe pattas, ook voor vakanties, hotels en guilty pleasures van je favo fastfoodketens. Gratis cola bij je burger? Yes please!

2: Actiecode

Actiecode is ook goud. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS, maar ook gewoon via internet te bezoeken. Hier moet je zijn voor gigantische kortingen op een heleboel kleding, uitjes en elektronica. Dit is ook het juiste adres als je kortingscodes van je favoriete webshops wil scoren. Zo is voor jou elke dag dus wel ergens sale!

3: Pepper.com

Via deze iOS-app, Android-app (niet te verwarren met de populaire datingapp) en op deze website weet je altijd wat andere coupon queens & kings de beste deals van dit moment vinden. Hier kun je bij aanbiedingen namelijk aangeven of deze sale hot of cold is. Daarmee vis je nooit meer achter het net! Leuk is ook dat je de door jou gevonden aanbiedingen met anderen kunt delen. Kun je anderen mooi laten zien dat je toch écht een van de beste sale hunters bent!

4: Scoupy

GRATIS PIZZA! Mooi, zo te zien hebben we nog steeds je aandacht. 😉 Want ja echt, g-ra-t-i-s p-i-z-z-a. Die fix je met de Scoupy-app voor Android, en yes: óók voor iOS. Scoupy verzamelt aanbiedingen van de supermarkt en is dus niet zozeer een Black Friday-app. Toch weet je met Scoupy dus het hele jaar precies waar je favoriete snoep, drinken of chips in de aanbieding is en moesten we deze even delen. Obviously!

Black Friday bij Tele2

Niet alleen bij winkels is het dit jaar Black Friday, ook bij Tele2 kun je overmorgen terecht voor de beste deals. Veel kunnen we hier nu nog niet over verklappen, maar het is zéker de moeite waard om alvast de Tele2 Black Friday actiepagina te bezoeken en je hier in te schrijven. Spoiler alert!
Waarop richt jij je pijlen deze Black Friday?
Bron: Tele2

Leave a Reply