...

Gadgets

De leukste tech gadgets voor de feestdagen

Wie is er nu niet dol op leuke gadgets? En nee, dan bedoelen we niet zo’n saaie selfiestick of suf toiletgolfsetje (ja, ze bestaan echt). Juist deze grappige, handige of juist totale nutteloze gadgets zijn leuk om te geven én te krijgen. Ideaal voor Sinterklaas, kerst of elk ander moment dat je cadeautjes wilt geven of krijgen. Tips nodig? Lees dan snel verder!

Te gekke robots

Heb je geen zin in een huisdier maar wil je toch een beetje gezelligheid in huis? Neem dan een (speelgoed)robot! Deze robots zijn er in veel verschillende formaten en vormen. Zo zijn er de leuke Star Wars robotjes, deze zijn er vooral om mee rond te ‘lopen’, of eigenlijk te rollen. Ook zijn er meer menselijke robots die je dingen aan kunt leren, zowel in superkleine versies als versies die bijna net zo groot als jou zijn!

Mini printers

Het is zonde dat we tegenwoordig heel veel foto’s maken maar ze bijna nooit meer printen. Met een kleine mobiele printer kan je rechtstreeks vanaf jouw telefoon foto’s afdrukken. Het werkt als een soort polaroidcamera, alleen dan weet je wél hoe de foto eruit ziet!

VR brillen

Met virtual reality brillen kan je je in een omgeving wanen waar je je niet bevindt. Duik diep in de zee, vlieg hoog in de ruimte of ga naar een stad aan de andere kant van de wereld, allemaal vanuit je woonkamer. Je kan natuurlijk ook leuke spelletjes spelen met VR-brillen. VR-brillen zijn er in allerlei soorten en prijsklasses. Je kunt er al eentje kopen voor een paar euro, deze zijn vaak van karton. De wat duurdere zijn steviger en beter geschikt voor intensief gebruik. Ook kan je speciale brillen voor je PlayStation kopen.

Hoverboard

Waan je in de toekomst met een hoverboard. In Back To The Future werd deze leuke gadget al door Marty McFly gebruikt, en al ziet de huidige hoverboard er niet precies uit als die uit de film, het komt aardig in de buurt. Het is simpelweg een plank met twee wielen, die je voortbeweegt door het punt van je evenwicht te verplaatsen. Klinkt misschien moeilijk, maar binnen no time race je door de straten!

Action cam’s

En als je dan op je hoverboard staat wil je het natuurlijk ook aan iedereen laten zien. Met action cam’s kan je alles filmen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je camera kapot gaat. Ze zijn klein en wel bestand tegen een stootje. De meesten zijn zelfs waterproof, dus ook leuk om te gebruiken tijdens het zwemmen! Ook zijn ze te gebruiken tijdens de wat ruigere sporten, zoals mountainbiken, snowboarden en skateboarden. Je kan de camera aan uw helm bevestigen zodat je allebei je handen vrij hebt.

Domotica

Niet per se een gadget maar reuzehandig: domotica. Domo-wat? Met domotica creëer je een ‘slim’ huis. Zo kan je bijvoorbeeld een bewegingsmelder plaatsen zodat je lampen aangaan. Dat is een simpele manier van domotica. Maar je kan er ook voor zorgen dat als ’s ochtends je wekker gaat je koffieapparaat aan laten gaan, zodat je meteen een vers gezet kopje koffie hebt als je uit bed komt. Zo is jouw hele huis te automatiseren. Een leuk cadeau is bijvoorbeeld een startersset, zodat je zelf kan uitbreiden zoals je wilt.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn