Gadgets

Welke GSM oplader kiest u?

By november 3, 2017 No Comments

Welke GSM oplader kiest u?

Tegenwoordig kunnen we het ons niet meer voorstellen dat we een lege GSM bij ons hebben. Voordat we de deur uitgaan, wordt de GSM opgeladen. Maar ook onderweg kunnen de meeste mensen hun GSM opladen. Of dat u zich nu in de auto bevindt, op kantoor, of dat u een wandeling gaat maken, er zijn genoeg mogelijkheden om de GSM op elk moment op te laden. Maar welke GSM oplader past het beste bij u?

Aandachtspunten GSM oplader kopen

Niet iedere GSM oplader is geschikt voor uw GSM. Het belangrijkste is dat de stekker van de oplader over dezelfde aansluiting als uw toestel beschikt. Zo is er een duidelijk verschil te zien tussen Android smartphones en Apple toestellen. Een ander aspect waar dat u naar dient te kijken, is hoeveel ampère dat u nodig heeft. Daarvoor legt u het aantal ampère (A) van de oplader en de capaciteit (mAh) van uw accu bij elkaar bij het uitzoeken van een oplader. Een andere naam voor het aantal ampère is de stroomsterkte. Dit bepaalt voor een deel de snelheid waarmee dat u de batterij oplaadt.

Overal uw GSM opladen?

Uw GSM kunt u eigenlijk overal opladen. Of dat u nu thuis bent of op uw werk, ook in de auto opladen kan wanneer u dat wenst. Thuis en op uw werk gebruikt u vaak een thuislader, die u in het stopcontact steekt. Er zijn daarvoor losse adapters met USB poort en daar sluit u dan een kabeltje op aan of u kiest een oplader met een (vaste) kabel. Als u veel in de auto zit, dan is het goed om ook eens naar de auto oplader te kijken. Zo kunt u een lege batterij voorkomen als u veel in de auto moet bellen. Een autolader kan eenvoudig worden aangesloten op een 12 V aansluiting.
Kies daarom nu de oplader voor uw GSM, die het beste bij u past.

Leave a Reply