...

High-tech smart wallets van Ekster

De technologie is verder dan je denkt! Velen maken nog gebruik van een ouderwetse portemonnee.

Helaas kun je deze kwijtraken, zonder een idee te hebben waar deze zich bevindt.Daarnaast komt het in grote steden nog wel eens voor dat zakkenrollers de portemonnee zo uit je broekzak stelen. Gelukkig zijn er nu de high-tech smart wallets van Ekster.com, waardoor je nooit meer je portemonnee kwijtraakt!

De smart wallet van Ekster is een portemonnee die via een Bluetoothverbinding in contact staat met je smartphone. Dankzij deze verbinding is de portemonnee gemakkelijker terug te vinden wanneer je deze kwijt bent geraakt. Ook is het voortaan eenvoudiger dan ooit om je pasjes te gebruiken. Geen onhandig gedoe meer met alle vakjes die zich in een normale portemonnee bevinden; met één druk op de knop haal je een pasje tevoorschijn en kun je deze gebruiken. Hieronder zetten we de voordelen van de high-tech smart wallet van Ekster op een rijtje.

Ten eerste heb je geen gedoe meer met vakjes, want in tegenstelling tot een gewone portemonnee is de smart wallet compact en makkelijker te gebruiken. Druk op de knop van de wallet om één van je zes belangrijkste passen tevoorschijn te halen. Deze passen worden bovendien beschermd, zodat je gegevens niet van afstand geskimd kunnen worden.

Daarnaast, zoals hierboven ook al werd vermeld, kun je deze portemonnee nooit kwijtraken. Dankzij de Bluetoothverbinding kun je de smart wallet traceren wanneer je even niet weet waar deze zich bevindt. Is de smart wallet gestolen of ben je deze ergens vergeten? Aan de hand van crowd GPS maakt de wallet verbinding met telefoons in de buurt, zodat de locatie snel te traceren is. Binnen no time is de smart wallet teruggevonden.

Ten slotte is deze smart wallet ook nog eens kostenbesparend en goed voor het milieu. Deze portemonnee kan namelijk opgeladen worden aan de hand van solar-energie. Drie uren zon zorgen ervoor dat de portemonnee weer voor een maand opgeladen is. Deze wallet hoeft dus niet meer aan het stroom.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn