...

Wat is belangrijk bij een laptoptas?

Als je een laptop koopt, dan is een laptoptas erbij ook vaak handig. Een laptop is immers bedoeld om overal mee naartoe te nemen. Ben jij ook nog op zoek naar een geschikte laptoptas en kan je wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder!

Formaat laptoptas

Om te beginnen is het belangrijk dat je weet wat de afmetingen van je laptop is. Deze kun je eenvoudig zelf opmeten: neem een meetlint en houd deze diagonaal over het scherm en zorg ervoor dat je alleen het scherm zelf opmeet en niet de rand. Laptopmaten worden meestal in inches weergegeven. Op internet staan genoeg centimeter-inch converters, dus je kunt de opgemeten centimeters makkelijk omrekenen naar inches. Gelukkig staan bij de meeste laptoptassen daarnaast ook de afmetingen (lengte en breedte) van het laptopvak of de tas zelf weergegeven in centimeters. Check beide na als je het zekere voor het onzekere wilt nemen.

Wat voor soort laptoptas?

Tegenwoordig kun je allerlei soorten laptoptassen kopen, van laptop rugzak tot aan messenger bags. Je zou dus kunnen zeggen dat je bij het zoeken naar een laptoptas gewoon een tas moet kiezen die je normaal ook zou dragen. Er is namelijk keuze genoeg! Eigenlijk zijn de meeste laptoptassen van tegenwoordig gewoon normale tassen met een speciaal vak erin dat gewatteerd is. Dankzij dit vak kun je je laptop veilig overal mee naartoe vervoeren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ‘ie beschadigt. Kun je trouwens geen geschikte laptoptas vinden die jij mooi vindt? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen een laptophoes te kopen en hier je laptop in te doen. Deze kun je vervolgens in een “normale” tas naar keuze doen. Zo blijft je laptop toch beschermd. En andersom geldt ook: een laptoptas hoef je echt niet alleen maar te gebruiken wanneer er een laptop in zit. De meeste laptoptassen kunnen ook prima als normale tas gebruikt worden om bijvoorbeeld boeken in te vervoeren!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn