...
hottub

Tips voor het kiezen van een hottub

Wanneer je een hottub wil aanschaffen kunnen we je hier een aantal adviezen in geven. Eén van de dingen waar je altijd rekening mee moet houden zijn de afmetingen van het product. Het is ook belangrijk te kijken naar de plek waar je je hottub wil plaatsen. Wanneer je niet veel ruimte hebt moet je goed inschatten waar je deze wil plaatsen en één van niet al te grote omvang aanschaffen. Dit geldt ook voor de soort kachel die je kiest. Zo kun je kiezen voor een interne of een externe kachel. Een interne kachel maakt je hottub compacter en hierdoor kun je deze beter in een kleinere tuin plaatsen maar aan de andere kant heeft een hottub met een externe kachel meer stijl en is deze groter zodat je met meer mensen erin kunt zitten. Je moet ook van te voren informeren hoeveel de stooktijd van het water zal bedragen.
Tevens is het handig om na te denken van welk materiaal je je hottub wil hebben. Zo kun je ze in kunststof en hout vinden. Kunststof kun je in de glasvezelversterkte versie kopen en dit heeft als voordeel dat het materiaal stevig is en goed tegen temperatuurverschillen kan. Bovendien kun je een hottub van dit materiaal makkelijk schoon maken. Je kunt ook voor een houten versie gaan. Hout heeft vaak een redelijk lange levensduur, is stevig en kan elk seizoen doorstaan.
Verder kun je kiezen voor extra accessoires die je kunt toevoegen in je hottub. Denk hierbij aan verlichting, een bubbelsysteem en een jetsysteem. Ook kun je denken aan praktische zaken zoals extra isolatie, een lange kachelbuis en een deksel om je hottub af te sluiten wanneer het slecht weer is. Een deksel en isolatie zorgt er uiteraard ook voor dat je je hottub langer warm kunt houden.
Een hottub kun je op de website van Fonteynspa’s vinden, kijk maar op spa. Je kunt hier veel verschillende soorten spa producten aanschaffen in allerlei soorten en maten. Als je bijvoorbeeld liever een bubbelbad wil aanschaffen omdat je liever je bad binnen plaatst omdat je geen tuin hebt kun je ook terecht bij Fonteynspa’s.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn