...

InCharge – USB naar Lightning Oplaadkabel

Je kent het wel, je bent weer eens je oplaad snoertje vergeten. We hebben er allemaal last van. InCharge is met het ideale product gekomen dat compact is en van goede kwaliteit.

De oplaadkabel heeft aan de ene kant een Lightning aansluiting welke je kunt gebruiken voor je iPhone, iPad of iPod. Aan de andere kant heb je een USB aansluiting die je in je laptop, powerbank of USB-lader steekt. Je kan de oplaadkabel krijgen in 9 verschillende kleuren zoals: rood, zwart en roze. Wij hebben gekozen voor de grijze en blauw kleur. Lekker neutraal, maar past helemaal bij Techness.

Het is een klein formaat wat erg handig is om overal mee naar toe te nemen. Je kent het vast wel; je wilt je oplader uit de tas halen die zit natuurlijk weer helemaal in de knoop.

Met de InCharge oplaadkabel gebeurd is dit probleem verholpen!Je kan de oplaadkabel ook aan je sleutelbos hangen, super handig want je sleutels vergeet je (bijna) nooit! Er is wel een downside aan de InCharge, het kabeltje is erg kort, dus wanneer je wilt opladen kan je je telefoon niet meer heel makkelijk gebruiken. Je kunt dus niet even snel door Instagram of Facebook scrollen.

Prijs kwaliteit verhouding.

Over de prijs-kwaliteit verhouding waren wij ook wel erg te spreken. Het product is niet duur en heeft een goede kwaliteit. Bij de normale Appel opladers merk je dat na een tijdje de kabel helemaal openscheurt en de bedrading helemaal te zien is. De InCharge kabel gebruiken we nu al enige tijd en doet het nog als hoort! De InCharge oplaadkabel is zeker aan te raden en een leuke cadeautip aan je vrienden die altijd een oplaadkabel vergeten!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn