...

Queal, altijd voorbereid met complete maaltijden

Een full-time job combineren met minimaal vijf dagen fanatiek sporten in de sportschool is niet eenvoudig. Daarnaast is de juiste voeding essentieel om te herstellen van onze inspanningen en daarnaast weer de volgende dag energiek en voorbereid verder te sporten. Daarom zijn wij continue op zoek zijn producten die ons hierbij kunnen helpen en dit keer kwamen wij uit bij  wel hele interessante producten, namelijk die van Queal!

Met Queal hoeven we niet meer urenlang in de keuken te staan om onze maaltijden voor de komende week te bereiden. Met Queal Steady heb je namelijk binnen 30 seconden een super gezonde maaltijd. Queal Steady is een poeder, net zoals de reguliere eiwitpoeder en weight gainers, maar bevat veel meer gezondere ingrediënten. Queal Steady heeft een lage glycemische index. Dit betekent dat de koolhydraten die erin zitten “langzaam zijn” en daardoor zorgen voor een geleidelijke energie afgifte en niet de “sugar high” die je kunt ervaren na veel suikers/koolhydraten. Deze koolhydraten zorgen ervoor dat je voor een langere tijd vol zit. Hierdoor denk je een langere tijd niet aan eten. Handig voor als je, net als wij, moeite hebben om van de lekkernijen vol met suiker al te blijven! De shakes van Queal zijn compleet en gebalanceerd in eiwitten, koolhydraten en vetten en bevatten daarnaast ook nog alle 27 essentiële vitaminen en mineralen. Dit is vaak bij andere shakes niet het geval, terwijl ze wel essentieel zijn voor spierherstel.

Ook heeft Queal bars en repen die ervoor zorgen dat je op een eenvoudige manier de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, genaamd de Queal Go Bars. De Go Bar is rijk aan eiwitten (32 gram) en laag in suiker (3,6 gram). Eén reep bevat 358 kcal. Aan de repen zijn vitaminen en mineralen toegevoegd. Kortom, Queal Go is het ideale tussendoortje!

De Pre-workouts zijn niet meer weg te denken. Queal heeft ook zijn eigen Pre-workout, genaamd de Queal Flow. Flow bevat vier ingrediënten die helpen bij het creëren van zinvol werk. Queal Flow kan dus ook gebruikt worden op de werkvloer, of tijdens het studeren! Queal Flow bevat guarana, l-theanine, cdp-choline en ashwagandha. Eén pot bevat 30 doseringen.

Wij van Techness gaan natuurlijk niet een product aanbevelen, zonder deze getest te hebben. Daarom hebben we zowel Queal Steady, als Queal Go en Queal Flow getest. Op een prachtige zondag, waarop leg day op het programma stond, leek het ons een ideale dag om Queal te gaan testen. We zijn begonnen met Queal Flow met mokka smaak. Op de verpakking stond niet duidelijk aangegeven dat het een pre-workout was, maar aan de ingrediënten te zien wisten we het konden gebruiken als pre-workout. Ikzelf heb geen goede ervaringen met pre-workout. Ik word vaak misselijk. Maar mijn trainingsmaatje kan hier beter tegen. De smaak van de pre-workout was erg lekker en tijdens het squatten behaalde mijn trainingsmaatje een persoonlijke record! Een beter compliment kunnen we dus niet geven aan Queal Flow!

Mijn trainingsmaatje was aan het einde van de oefening wel een beetje misselijk, maar zowat alle pre-workouts hebben na effecten. Bij vele is het inderdaad dat je misselijk bent, en bij andere energiegebrek na de workout. Na afloop hebben wij ook de Queal Go getest. Deze waren ontzettend lekker en hadden een heerlijke bite. Veel eiwitrijke repen zijn ontzettend droog, en heb je een liter water bij nodig om het weg te krijgen, maar de repen van Queal zijn ontzettend lekker en makkelijk op te eten!

Als laatste hebben wij de Queal Steady uitgeprobeerd. Dit was een lekkere, volle shake wat lekker smaakte. Doordat je 350 ml moet mengen met 5 scoops, wordt het een volle shake, maar dit is ook nodig om de juiste hoeveelheid ingrediënten binnen te krijgen.

Zelf ook Queal uitproberen?

Kortom, de producten van Queal zijn zeker als sportfanaat het proberen waard! Geen idee welke smaak jij het lekkerste vind? Dit is geen probleem. Queal heeft hier iets op bedacht, namelijk de Taste tester. De Taste Tester geeft je elk drie maaltijden van zeven geweldige smaken. Geniet van 21 complete maaltijden en ontdek welke smaken je het lekkerst vind. Daarnaast is de productie en het gebruik ook nog goed voor het milieu! Kortom, wees altijd voorbereid met de complete maaltijden van Queal!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn