...
google for jobs

Nieuwe MacBook Pro krachtiger en sneller dan ooit

Wat is er nieuw aan deze MacBook Pro?

De rij met functietoetsen is vervangen door een touchscreen. Hoe te gek is is dit? Aan de rechterzijde van de Touch Bar zit een Touch ID-vingerafdrukscanner, waarmee de laptop beveiligd kan worden. Met een vingerafdruk kan de MacBook worden ontgrendeld, waardoor een wachtwoord niet langer vereist is. In landen waar Apple Pay beschikbaar is, biedt de vingerlezer ook een manier om snel te betalen.
Naast het touchscreen, de Touch-ID, is de MacBook Pro sneller, krachtiger en aanmerkelijk dunner en lichter. De batterij gaat maar liefst 10 uur mee. Doordat de MacBook Pro dunner en lichter is, is deze eenvoudig mee te nemen.

display

Het display van de Pro is voorzien van een led-achtergrondverlichting. Hierdoor komen de contrastverhoudingen nog beter tot zijn recht. Daarnaast verbruikt het display minder energie. Het display heeft een helderheid van 500 nits, daarnaast heeft het beeldscherm een 67% hogere contrastverhouding. Dit heeft te maken met de P3-kleurweegave. De rode en groene tinten komen meter tot zijn recht.
Maar goed? We moeten toch echt ons werk blijven doen op dit prachtige technische hoogstandje. Dit is Apple natuurlijk niet vergeten. Deze Pro heeft een beter toetsenbord en een ruimer trackpad! Ideaal vinden wij. De toetsen zijn ontworpen met een verfijnd vlinder mechanisme. Het typen van een minder leuk klusje wordt hierdoor stukken eenvoudiger. De toetsen zijn maarliefst vier keer stabieler. Het trackpad is twee maal zo groot.

Audio

Ook op het gebied van geluid is deze nieuwe MacBook Pro aanzienlijk verbeterd. De speakers zijn opnieuw ontwikkeld en het resultaat mag er wezen. De Pro heeft tot 58% meer volume en een 2,5 keer luidere bas. Hierdoor is het dynamisch bereik twee keer zo groot.

Specificaties van de nieuwe MacBook Pro

De nieuwe 13 inch-MacBook Pro is 14,9 millimeter dun, 17 procent minder dan de eerdere MacBook Pro. De laptop weegt 1,36 kilo en is gemaakt van een volledig metalen behuizing. Het 15 inch-model heeft een gewicht van 1,8 kilogram. Apple heeft de duurste variant van de MacBook Pro voorzien van een Intel Core i7 quadcoreprocessor met een geheugensnelheid van 2133MHz. Hij bevat een Radeon Pro-videokaart met 4GB virtueel geheugen.

De Pro’s op een rijtje

Dit nieuwe technische hoogstandje is te verkrijgen in drie modellen. Een 13-inch, een 13-inch met Touch Bar en Touch ID en de 15-inch Touch Bar en Touch ID.

Welk prijskaartje hangt eraan?

De nieuwe MacBook Pro’s met Touch Bar zijn beschikbaar voor 1.999 en 2.699 euro. Het goedkopere model met functietoetsen wordt vanaf 1.699 euro aangeboden.
Wij zijn verliefd en hopen snel het nieuw appeltje te mogen bewonderen.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn