...
Nieuwe Social Media - Techness

Nieuwe Social Media

Nieuwe Social Media

Social media platformen van de toekomst
Het beheren van je social media platformen kan soms overweldigend zijn. Reeds werd er op de radio een reclamespotje uitgezonden voor een telecomketen waarin werd gezegd: “we kijken vaker naar onze telefoon dan onze partner.” Een gemiddelde gebruiker kijkt 44 keer per dag op de telefoon, mede dankzij onze Facebook verslaving.
Ook het aantal gebruikers per platform groeit nog steeds met de dag. Echter, blijft het aantal nieuwe social apps niet achter. Gezien er dagelijks talloze nieuwe apps gelanceerd worden, is het een enorme uitdaging om de ontwikkelingen met dezelfde snelheid bij te houden. Om je hierbij te helpen hebben we 3 veelbelovende nieuwe platformen geselecteerd die jouw tijd en aandacht de moeite waard zijn.

Shouty

Shouty is een mobiele media-app die het mogelijk maakt om de gebruikers verschillende gebeurtenissen in het kader van mode, muziek, sport en lifestyle te kunnen Lifestreamen.
Zodra een evenement is aangemaakt door een beheerder kan deze publiekelijk of voor een beperkte groep mensen gevolgd worden. Zo kun je de wereld laten zien op wat voor te gek feest je bent, of gratis publiciteit trekken voor jouw bedrijf. Shouty zal gelanceerd worden voor zowel iOS en Android in het najaar van 2016.

firef.ly

Een van de meest populaire content dat gedeeld wordt op sociale media is het delen van foto’s en informatie over vakanties en reizen. Hoewel dit niet primair een social media app is, berust de overtuiging van de app Firef.ly op het vastleggen, delen en aanbevelen van reiservaringen. Het is een slimme app die bewust is van locaties en zich gedraagt als een lokale gids en persoonlijk logboek. Het maken van een reis planning, het vinden van reisgidsen, het bijhouden van een logboek en het delen van persoonlijke herinneringen wordt op een speelse wijze makkelijker gemaakt. Voor iedere reis-gek, of bedrijf dat zich bezighoudt met toerisme is dit een handige app.

Google Allo

Tot op heden is WhatsApp de grootste messaging app die er op dit moment beschikbaar is. Google wilt hier verandering inbrengen en gaat de strijd aan met de recent geïntroduceerde Allo app. Allo is een messaging app waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de Google assistent. Je kunt je wel een conversatie voorstellen waarbij er van WhatsApp naar browser werd geschakeld om bijvoorbeeld de bioscoop tijden door te geven tijdens het plannen van een avondje uit. Met deze nieuwe app kun je de Google assistent gebruiken die zoekopdrachten in de app uitvoert. De app komt over enkele dagen uit voor IOS en Android.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn