...
Pagina's toevoegen voor crossposting

Pagina's toevoegen voor crossposting

Pagina’s toevoegen voor crossposting op Facebook

Beheer je meerdere Facebookpagina’s? Ben je beheerder van verschillende Facebook bedrijf pagina’s? Heb je geen zin om het bericht te kopiëren en overal te plakken. Dat begrijpen wij en gelukkig Facebook als geen ander. Sinds kort is het dan ook mogelijk om pagina’s toevoegen voor crossposting. Ideaal toch?

Crossposting??

Crossposting is een manier om video’s op meerdere pagina’s te delen. Crossposting kan alleen plaatsvinden tussen pagina’s die elkaar hebben toegevoegd. Jij bepaalt welke video’s je wilt crossposten. Wanneer een pagina je video’s crosspost, kan de pagina ook videostatistieken voor de berichten op de pagina bekijken.

Dus simpelweg is een crosspost een techniek of een manier om een bericht in één keer op meerdere pagina’s te plaatsen.

Schermafbeelding 2017-06-22 om 14.58.40Hoe werkt crossposting?

Het is echt heel eenvoudig en het scheelt je ook nog eens mega veel tijd. Win Win. Om het je nog makkelijker te maken zullen wij de stappen toelichten in een aantal stappen, zie hieronder:

Crossposting instellen

1. Klik op Instellingen boven aan je pagina
2. Klik op Crossposten in de linkerkolom
3. Begin met het typen van de naam van de pagina of de Facebook-URL en selecteer de naam of URL in de lijst die wordt weergegeven
Let op: De pagina moet de relatie bevestigen door je pagina toe te voegen aan de crosspostinstellingen. Klik op en verstuur de bevestigingslink naar een beheerder van de pagina zodat de pagina de relatie kan bevestigen.

What’s next?

Nu je de Facebookpagina’s gekoppeld hebt en de relatie ingesteld hebt, kan je de pagina toestemming geven om de berichten te crossposten. Ook dat zullen wij nog even kort toelichten, let op:
1. Klik op Een foto of video delen boven aan de tijdlijn van je pagina
2. Klik vervolgens op Foto’s/video’s uploaden en selecteer een video die op je computer is opgeslagen
3. Klik op Crossposten en klik vervolgens op de schakelaar naast de naam van pagina
4. Tot slot sluit je af met het toevoegen van details aan je bericht en klik op Publiceren! Done!
 
 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn