Technologie

Player FM v3.6 lanceert Slimme Categorieën voor podcastabonnementen

By december 12, 2016 No Comments

Player FM v3.6 lanceert Slimme Categorieën voor podcastabonnementen

Player FM, de podcastapp voor Android met meer dan 2 miljoen downloads wereldwijd en een score van 4,5/5 op Google Play introduceert Slimme Categorieën voor abonnementen, multifactoriële podcastzoekfuncties en meer!
9 december 2016

Maak je eigen categorieën

Met zoveel podcasts in de wereld willen gebruikers een goede manier om hun abonnementen te kunnen beheren. Player FM geeft een antwoord op die vraag m.b.v. “Slimme Categorieën”, de hoofdmoot van de update naar versie 3.6 vandaag. Gebruikers kunnen nu categorieën aanmaken volgens hun eigen smaak, terwijl ze nog steeds al hun abonnementen samen kunnen zien. De app zal simpelweg automatisch categorieën suggereren bij het abonneren op een nieuwe serie. De app zal ook aanbevelingen voor nieuwe shows laten zien om de gebruikers te helpen met het invullen van hun zelfgemaakte categorieën. De modellen en algoritmes achter de suggesties en aanbevelingen zullen de cloudmodel van Player FM verder verbeteren. Het nieuwe concept heeft ook een sociaal tintje: gebruikers kunnen elke categorie openbaar maken voor andere gebruikers van de app.
Zoekresultaten hebben nu ook afdelingen voor onderwerpen, geabonneerde series en afleveringen. Alles met een autocompletionmodel tijdens het typen. Afleveringsresultaten stellen gebruikers in staat om tussen meer dan 16 miljoen afleveringen te zoeken, klaar om gelijk afgespeeld of gedownload te worden, zelfs als de gebruiker (nog) niet geabonneerd is.
Player FM brengt ook een nieuwe logo en pictogram uit met deze nieuwe update, die laat zien waar onze app voor staat: het goed kunnen beheren van een dynamische mengelmoes van geluid, feeds streamen door gebruik te maken van de beste podcast app: simpel, maar functioneel.

Updates in Players FM 3.6

Voorbeelden van updates in Player FM 3.6:

  • Downloads kunnen nu gefilterd worden tot handmatig, abonnementen en afspeellijst. Elk met details en handelingen beschikbaar;
  • De opties hebben een make-over gehad en zijn nu simpeler. Alle meldingen kunnen nu aan- of uitgezet worden met een enkele aanraking;
  • De slaapstand kan nu gepland worden om te stoppen nadat de huidige aflevering afgelopen is;
  • Op maat gemaakte thumbnails zijn nu mogelijk, gebaseerd op zowel afbeeldingen geïntegreerd in de mediabestanden als vanuit links in de feeds van de uitgever.

Zolang podcasting steeds internationaler gaat, zal de ondersteuning van Player FM blijven groeien. Meer dan 20 talen zijn al beschikbaar, waarbij de app ondersteuning toevoegt voor Nederlands, Perzisch, Turks, Arabisch, Oekraïens, Pools, Zweeds, Vietnamees, Indonesisch, Roemeense en Grieks.
Meer informatie is te vinden op onze Player FM blog.

Leave a Reply