Aircoheat houdt u warm tijdens de kerst en koel tijdens de zomer!

Belangrijk is dat het binnen in huis de juiste temperatuur is. Er is niks ergers dan thuis op de bank zitten terwijl het enorm koud is. Ook is het niet fijn wanneer de verwarming te hoog staat en je het warm hebt met een T-shirt aan. Dit moet dus zodanig geregeld worden dat je in huis altijd de juiste temperatuur hebt. In de wintermaanden wil dit verschijnsel nog wel eens voorkomen. Net zoals de afgelopen tijd, schommelt de temperatuur nog al. Op sommige dagen zitten we met temperaturen rond -6, de volgende dag is het weer 8 graden boven nul.
Een belangrijke oplossing hiervoor is de volgende: Klimaatbeheersing huis en klimaatbeheersing bedrijven. Met deze klimaatbeheersingsinstallatie is de lucht te koelen, verwarmen, filteren en ontvochtingen. Dit betekent dat je als gezien én als bedrijf kunt inspelen op de warme dagen, maar ook op de ijskoude dagen. Mocht u last hebben van een klimaatbeheersing storing, kunt u bij Aircoheat uiteraard terecht!

Airco voor tijdens de hittegolven

De slogan “You don’t know what you got ‘till it’s gone” geldt eigenlijk wel een beetje voor airco. In de zomer is het namelijk niet te missen. Met 33 graden is het toch wel lekker om enige vorm van verkoeling te hebben. Een airco laten installeren is dan echt een aanrader. Het systeem van Aircoheat heeft een deel van de installatie binnen en een deel van de installatie buiten. Op deze manier staan de delen met elkaar verbonden en kan zowel de warme als koude lucht geregeld worden. De binnenunit circuleert de ruimtelucht en neemt overtollige warmte op. Deze unit geeft ook de opgenomen warmte af aan de buitenlucht. Andersom zorgt de buitenunit ervoor dat er warmte aan de buitenlucht wordt onttrokken.
Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot airconditioning en klimaatbeheersing voor thuis en bij bedrijven. Ook milieubewuste mogelijkheden. Veel bedrijven houden rekening met wetgeving en zijn goedgekeurd aan de hand van de meest recente eisen. Aircoheat is hier een voorbeeld van. Wilt u nog een airconditioning laten installeren? Bekijk dan even de site voor meer informatie.

Leave a Reply