...

Wat weet u over een refurbished telefoon?

Wat weet u over een refurbished iPhone?

Nog niet zo heel lang geleden ontstond er een nieuwe term op de telecommarkt; een refurbished iPhone. Veel mensen hadden tot voor kort hier nog nooit van gehoord. Dat is niet zo heel vreemd, want in principe bestaat het pas sinds enkele maanden. Kort gezegd is een refurbished iPhone een opgepoetste smartphone. Deze is dus al een keer gebruikt, maar is helemaal opgelapt en wordt voor een veel lager bedrag aangeboden. Als het goed is zie je bijna geen verschil meer met een nieuw toestel. Nu u al wat meer informatie over een refurbished iPhone heeft bent u misschien nog niet overtuigd waarom u voor deze toestellen moet gaan. Via dit artikel gaan we dat proberen.

Lager in prijs

Zoals aangegeven is een refurbished een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. Dat komt natuurlijk doordat deze smartphone al eerder is gebruikt en waar iets aan mankeerde. De fabrikant heeft het toestel weer zo goed als nieuw gemaakt, waardoor het lijkt alsof deze zo uit de verpakking komt. Voor een buitenstaander zou u bewust kunnen opscheppen dat het om de allernieuwste smartphone gaat, terwijl u alleen weet dat het om een refurbished exemplaar gaat. Tenslotte gaat het niemand iets aan wat u ervoor heeft betaald. Mocht u dus op zoek zijn naar een goedkope variant van de iPhone, dan is de refurbished het model wat u zoekt.Dezelfde functionaliteiten

Wellicht denkt u dat u met een refurbished iPhone andere functionaliteiten heeft dan wanneer u een nieuwe toestel aanschaft. Dat is niet het geval, want u heeft gewoon dezelfde opties. Het enige verschil dat een refurbished iPhone al eerder is gebruikt, maar helemaal is opgelapt. Dat betekent dat alle functionaliteiten het gewoon door en dat er geen mankementen meer aan zitten. U kunt dus met een gerust hart gaan voor zo’n toestel. Het scheelt u behoorlijk veel geld en u beschikt over dezelfde eigenschappen.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn