...
mobiele telefoon

De 2 voorwaarden voor volledige bereikbaarheid

Tegenwoordig is het van levensgroot belang om bereikbaar te zijn. Zowel zakelijk als privé wordt het van je verwacht dat men 24 uur per dag de mogelijkheid heeft om contact met je op te nemen. Alleen e-mail voldoet dan niet meer, dus zal je een mobiele telefoon aan moeten schaffen.

Telefoon uitzoeken

Allereerst zal je een telefoon in het bezit moeten krijgen. Dit kan je doen door een telefoon aan te schaffen op een website of in de winkel. Echter zijn er enorm veel modellen op de markt en dat betekent dat je een keuze zal moeten maken. Vraag jezelf af wat jij zoekt in een telefoon. Wanneer heb je hem nodig? Ben je van plan ermee te gaan internetten? Maak je veel foto’s? Wil je je agenda implementeren in je telefoon? Is het noodzakelijk dat je snel kan schakelen met behulp van je telefoon? Dit zijn vraagstukken die je voor jezelf zal moeten behandelen voordat je een definitieve keuze maakt voor een bepaald toestel.

Abonnement of prepaid

Vervolgens zal je moeten bedenken wat het beste bij jou past. Een abonnement is handig wanneer je veel belt, sms’t of gebruik maakt van mobiel internet. Een prepaid telefoon is voor minder zware gebruikers. Bij dit systeem zet je een bedrag naar wens op je telefoontegoed. Als het betreffende bedrag op is dan werkt het niet meer en zal er een nieuw bedrag opgezet moeten worden. Je kan kiezen voor een duur abonnement met veel minuten, veel MB’s en een dure telefoon. Echter kan je ook kiezen voor een goedkoop telefoon abonnement. Om hier een keuze in te maken zal je jezelf moeten afvragen hoe regelmatig je gebruik gaat maken van je belminuten, sms’jes en MB’s. Nadat je de knopen hebt doorgehakt is het een kwestie van de simkaart in de telefoon doen, en je bent klaar om 24 uur per dag bereikbaar te zijn.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn