...

Iphone 6s tips. Wel 5 stuks.

Iphone 6s tips. Wel 5 stuks

Met de iPhone 6s kun je ongelooflijk veel doen. De iPhone 6s heeft verschillende handige functies waarvan je waarschijnlijk de helft niet of nauwelijks zal gebruiken.. Hoe dan ook, ze staan erop voor de gebruiksvriendelijkheid. Inmiddels is de 7 al uit, maar voor de late majority heeft Techness enkele Iphone 6s tips op een rij gezet! Beter laat dan nooit toch?
 

#1 : Meldingen uitzetten

Laten we gelijk beginnen met de aller belangrijkste Iphone 6s tip. Want voor de sociale vlinders of menig persoon met familie/ vrienden zullen hun kont kunnen draaien zonder een super irritant geluidje of trilling te horen zodra je notification te ontvangen. PLING! “Heb je de kat die piano speelt al gezien?” Mega irritant. Dus hoe doe je dat nu eigenlijk, die meldingen uitzetten. Het gaat hier om de meldingen van berichten en of telefoontjes van een bepaald contactpersoon. Dit doe je heel simpel bij de instellingen waar je ‘Niet storen’ aan zet. Hierdoor krijg je wel de notificaties binnen, maar worden er geen geluiden afgespeeld en licht het scherm niet op.

#2 : Snel schakelen tussen je postvak en je e-mail

Dan nu de volgende leuke Iphone 6s tip. Dit heeft sowieso iedereen een keer mee gemaakt.  Ben je net een e-mail aan het schrijven, krijg je een bericht binnen. Je ogen jeuken om de nieuwsbrief van de MediaMarkt te lezen dus geduld voor het afmaken van je email kun je simpelweg niet opbrengen. Er is hier nu een goede oplossing voor. Je kan nu super makkelijk met de iPhone 6s je bericht naar beneden schuiven. Hierdoor is het scherm weer ‘vrij’ om je nieuwe bericht te lezen. Schuif het bericht weer naar boven wanneer je je eigen e-mail verder wilt typen. Mijn gebeden zijn verhoord.

#3 : Alternatief toetsenbord gebruiken

Wist je dat je verschillende toetsenborden kunt instaleren? Nee ik dus ook niet. En dit schijnt al veel langer te kunnen. Gelukkig lees jij nu de handige Iphone 6s tips op Techness. Wij geven wel om je leven. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk. Je kunt toetsenborden installeren op je iPhone 6 door eerst in de iOS App Store te zoeken naar ‘Toetsenbord’ en die dan te downloaden. Het activeren doe je als volgt: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Toetsenbord. Et Voilá!


728x90 iphone 7

#4 : Geschiedenis wissen

Voor alle fappers met een vriendin of bemoeizuchtige moeder hebben we nu de goude oplossing. Je kunt de geschiedenis van de browser wissen. Dat is nog eens een goeie Iphone 6s tip. Om je geschiedenis te wissen moet je de browser van Safari openen. Tap daarna op het boekje, ofwel bladwijzericoon en daarna op geschiedenis. Onderaan tap je op ‘Wis’ en kies één van de opties.

#2 : Foto of audiobericht toevoegen aan een iMessage

Een foto maken en versturen via iMessage is nog nooit zo makkelijk geweest. Je houdt het camera-icoontje vast met je vinger en schuift vervolgens naar boven. De foto wordt gemaakt en tegelijkertijd verzonden. Dit geldt ook voor het invoegen van een audiobericht, vasthouden en naar boven schuiven.

#5 : Creditcard gegevens snel en eenvoudig invoeren

Deze Iphone 6s tip helpt je graag de schulden in. Ben je iets aan het kopen in een webshop en je te beroerd om ideal te gebruiken? Je kunt nu creditcard gegevens opslaan. Super veilig natuurlijk. Het enige wat je moet doen is je creditcard scannen met je camera, kies dan de optie ‘scan creditcard’. Wanneer je de dan gegevens van je creditcard moet invullen kan je ervoor kiezen dat je telefoon automatisch deze gegevens invult. Je moet wel de beveiligingscode handmatig invoeren.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn