...

Goedkope SAP licentie voor boekhouden

Voor de kleine ondernemers is de boekhouding een hele klus. Met een sap licentie gaat uw boekhouding een stuk gemakkelijker. Bij dagelijks terugkerende processen is automatisering mogelijk. Voor veel kleine ondernemers is deze licentie voor de boekhouding een te grote investering. Daar hebben we nu een oplossing voor! Koop goedkope software via de marktplaats voor software.

Wat is een sap licentie?

Met een sap licentie kan je de financiële bedrijfsprocessen makkelijker maken of automatiseren. Er zijn verschillende tools beschikbaar om deze processen te beheren. De onderstaande processen kan je makkelijk uitvoeren met een sap licentie.
• Financiële administratie
• CRM-systeem
• Magazijn beheer
• Rapporteren en analyses
Zoals u kan zien biedt het gebruik van een sap licentie veel mogelijkheden. Omdat alles heel nauwkeurig bijgehouden kan worden is het makkelijk om je cijfers terug te vinden. Het is met dit systeem heel eenvoudig om je voorraad bij te houden. Hiermee voorkom je dat je nee moet verkopen. Door al deze mogelijkheden is het heel eenvoudig te zien hoe je bedrijf ervoor staat. Deze licentie is te gebruiken voor kleine en middelgrote bedrijven. Bedrijven die besluiten om gebruik te gaan maken van een andere software hebben nog wel beschikking over de sap licentie. Het is nu mogelijk om deze licentie aan te bieden op een marktplaats voor software. Zo is het voor beginnende ondernemers ook mogelijk om gebruik te maken van een sap licentie.

Marktplaats voor software

Wanneer je als groeiende ondernemer gebruik gaat maken van nieuwe software ben je altijd nog in bezit van used software waar je niks meer mee doet. Er is nu een mogelijkheid om deze licenties te verkopen via een software marktplaats. Hier kunnen bedrijven hun gebruikte software aanbieden en kunnen andere bedrijven dat van je overnemen. Als je als ondernemer opzoek bent naar een used software kan je dit aangeven. Andere ondernemers kunnen zo een match met je maken en de used software aan je verkopen.

Voordelen marktplaats software

Het kopen van used software is op vele manieren mogelijk. Het is slim om een sap licentie via een goede website te kopen. Hieronder vind u een paar voordelen van een markplaats voor software.
• Legaal
• Anoniem
• Voordeliger
• Dezelfde software
Sinds 2012 is het volledig legaal om je software te verkopen. Eerst was dit streng verboden en had je dus niets meer aan een gebruikte licentie. Nu heb je de mogelijkheid om er geld mee te verdienen. Je bied je licentie anoniem aan. Alleen als iemand je licentie over wil nemen worden je gegevens bekend gemaakt. Een licentie die tweedehands is bied nog steeds de zelfde mogelijkheden als een nieuwe licentie. Je krijgt dus een goede licentie die een stuk goedkoper is. Over het algemeen is een licentie rond de 70% goedkoper dan de nieuwe versie. Benieuwd naar wat een used software licentie voor jou kan betekenen! Geef eens je voorkeur aan via de website. Zodra er een licentie beschikbaar is zal er contact met je worden opgenomen. Als je vragen hebt over een licentie kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn