...

Simyo de beste Prepaid provider, voor de vijfde keer!

 
Simyo mag zich ook dit jaar beste Prepaid provider van Nederland noemen. Dit blijkt uit onderzoek van Prepaidsimkaart.net, die de award voor beste Prepaid provider elk jaar in februari uitreikt. Hieronder laten we zien waarom Simyo deze prijs in ontvangst heeft mogen nemen.
 
Over de award
De award voor beste Prepaid provider van Nederland is een initiatief van Prepaidsimkaart.net. Dit is het grootste internetportaal voor Prepaid van Nederland. Op de site vergelijk je gemakkelijk en snel al het Prepaid aanbod van Nederland. Om het maken van een keuze wat te vergemakkelijken, reikt de site elk jaar een award voor beste Prepaid provider van Nederland uit. Deze prijs gaat altijd over het afgelopen jaar. In dit geval dus 2017.
 
Toetsingscriteria beste Prepaid provider
De website bepaalt niet zomaar wie zich een jaar lang de beste Prepaid provider mag noemen. Op maar liefst 23 criteria worden Prepaid providers getoetst. Hieronder de hoofdlijnen:
 

 • Tarieven: zeven toetsingscriteria
 • Prepaid internet: drie toetsingscriteria
 • Tegoed: één toetsingscriterium
 • Klantenservice: zes toetsingscriteria
 • Zelfservice: twee toetsingscriteria
 • Bereik: één toetsingscriterium
 • Communicatie: twee toetsingscriteria
 • Beoordeling klanten Prepaidsimkaart.net: één toetsingscriterium

 
Prepaid providers kunnen voor elk toetsingscriterium punten verdienen. Voor de een meer dan de ander en daarom zie je hier hoe de puntenverdeling werkt. In totaal zijn er 227 punten te verdienen. De provider met het meeste aantal punten wint.
 
Uitslag beste Prepaid provider award
Dit jaar is de uitslag als volgt:
 

 1. Simyo: 196 punten
 2. Vodafone: 183 punten
 3. KPN: 182 punten
 4. AH Mobile: 174 punten
 5. T-Mobile: 164 punten

 
Waarom is Simyo de beste Prepaid provider van Nederland?
Simyo verslaat zijn concurrenten onder andere omdat het een grotere internetbundel voor Prepaid aanbiedt. Daarnaast is Simyo volgens Prepaidsimkaart.net de concurrentie te sterk af omdat de klantenservice goed is en de tarieven ‘uitstekend’ worden genoemd. Ook onder de bijna 1500 consumenten ontving Simyo de meeste stemmen.
Trots op vijf keer de beste Prepaid provider
“We zijn ontzettend trots dat we voor de vijfde keer op rij de beste Prepaid provider van Nederland zijn. Dat is een heel lustrum!”, vertelt Bart Versteijlen, General Manager van Simyo. “Het is een ontzettend mooie award om te winnen, want providers worden op alle mogelijke elementen beoordeeld. Niet alleen op het gebied van tarieven, maar ook – en dat vinden wij even belangrijk – service en mogelijkheden om zelf je Prepaid te beheren. Wij zijn pas blij als onze klanten dat ook zijn en deze prijs is een indicatie dat we het goed doen. Daarom ben ik erg trots op het volledige Simyo team. Ze slagen erin om dag in dag uit, jaar in jaar uit kwaliteit te leveren.”
 
Prepaid van Simyo
Voor 5 euro heb je bij Simyo al een Prepaid simkaart, met daarop alvast € 7,50 beltegoed. Dit beltegoed is altijd onbeperkt geldig zolang je simkaart actief is. Hier hoef je niet veel voor te doen: je simkaart blijft actief zolang je ‘m minimaal één keer per half jaar gebruikt.
 
Simyo biedt niet alleen Prepaid beltegoed aan: je kunt ook een Prepaid internetbundel kopen. Het verbruik van je minuten en MB’s hou je in de gaten via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Via deze handige kanalen kun je ook je beltegoed opwaarderen, of instellen om deze automatisch te laten opwaarderen zodra het op is. Naast Prepaid kun je bij Simyo ook voor een Sim Only abonnement gaan.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn