...
smartphone

Welke apps zijn niet meer te missen in je telefoon?

Tegenwoordig hebben we allemaal een smartphone, en ook allemaal hebben we apps die we op de telefoon hebben gedownload. Apps zoals Facebook, Instagram en What’s App heeft iedereen ondertussen. Maar er zijn nog vele andere apps die iedereen op zijn telefoon zou moeten hebben. In dit artikel namelijk een paar apps!

Dropbox, OneDrive of Google Drive

Bestanden opslaan in de cloud is tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit ons leven. Maar er zijn heel handig ook apps van te downloaden. Zo kun je de documenten gewoon openen in jouw telefoon (en ook doorsturen). Heel makkelijk als je even geen laptop in de buurt hebt!

Wunderlist

Heb jij veel te doen? Maak een wunderlist-lijst. Deze app geeft je de kans om lijstjes te maken én af te vinken. Heel handig als je veel deadlines en to do’s hebt, en je alles vergeet. Handig: de app is te synchroniseren met een app op je computer zodat hij altijd up to date is.

Tikkie

Samen uiteten geweest en de rekening splitsen? Stuur maar een Tikkie! Met Tikkie kun jij een betaalverzoek sturen via What’s App. Je kunt het naar iemand privé sturen, maar ook in een hele vriendengroep. Heel makkelijk dus!

Voor op reis

Wanneer je op reis gaat, is het ook handig dat er een paar apps beschikbaar zijn. Denk hierbij aan Valuta+, deze berekent de wisselkoers voor jou op elk gewenst bedrag. Daarnaast heb je Maps.Me, hierbij kan je met Wi-Fi een aantal kaarten downloaden en heenrijden waar je zelf heen wil.
Er zijn natuurlijk duizenden apps te downloaden, en dit zijn vast niet de enige die je écht moet hebben. We kunnen nog wel even doorgaan zoals Spotify, Shazam en Buienalarm. En hoe handig is het tegenwoordig dat je series kunt downloaden op Netflix zodat je ze offline kunt kijken? Wil jij nou nog meer tips, kijk eens op manneninfo. Een website voor en door mannen!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn