Op zoek naar een goede manier om de producten die je als bedrijf maakt of verkoopt te versturen? Behalve een goede vervoerder hoort daar natuurlijk ook de juiste verzenddoos bij zodat je product in goede staat bij de klant arriveert.

Kijk wat er allemaal te koop is

Voor verzenddozen in tal van maten en modellen kun je terecht bij Gepakt.nl. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan verzenddozen waar je er vrijwel zeker eentje tussen kunt vinden die naar je zin is.

Ga op zoek naar de juiste grootte

Als je op zoek bent naar goede verzenddozen die bij je product passen kijk je eerst goed hoe groot de verpakking dient te zijn. Het is belangrijk dat er weinig loze ruimte is want dit kost alleen maar geld want je zou aan een voordeligere en kleinere doos ook voldoende hebben.

Kies geschikt karton

Een verzenddoos kan van karton in verschillende diktes gemaakt worden. Als je zware producten wilt versturen of producten hebt die stevig ingepakt dienen te worden om beschadiging of breuk te voorkomen kies je voor een dikkere variant van het karton.

Ook voor andere producten

Bij Gepakt.nl kun je niet alleen terecht voor verzenddozen in alle soorten en maten. Ze verkopen ook een aantal specials. In samenwerking met een fotograaf kun je kiezen voor het laten afdrukken van een eigen foto op bijzonder materiaal zoals plexiglas of metaal. Daarnaast verkopen zij ook materialen die je als bedrijf nodig hebt voor op een beurs zoals spandoeken en banners en bedrukken ze deze ook allemaal zelf.

Eenvoudig online bestellen

Voor alle producten en mogelijkheden wat verzenddozen betreft kijk je het beste even op de website. Je kunt de producten allemaal online bestellen en ze worden naar je bedrijf verstuurd. Het is ook mogelijk als particulier producten te bestellen.

Leave a Reply