...

Stap over op cloud telefonie

Heb je een eigen onderneming en is deze al een geruime tijd aan het groeien? Dan is het in de toekomst wellicht verstandig om over te gaan op de cloud.

Cloud telefonie voor bedrijven

Zowel kleine als middelgrote bedrijven en natuurlijk multinationals werken steeds vaker via de cloud. Hierdoor neemt de vraag naar communicatie-oplossingen in de cloud exponentieel toe. Het voordeel van het werken in de cloud is dat de kosten worden verlaagd en de productiviteit stijgt. Eén van de belangrijkste redenen om op cloud communicatie over te gaan is Het Nieuwe Werken. Steeds meer medewerkers zijn op andere tijdstippen op kantoor of onderweg. De klant weet niet hoe en wanneer hij het beste jou als persoon kan bereiken. Door middel van een eigen virtuele telefooncentrale los je deze problemen op. Het werken via de cloud heeft een positief effect op de efficiëntie van de werknemers verbeteren. Alles kan gemanaged worden vanuit één plek.

Voor wie is het interessant om over te stappen op Mitel Cloud telefonie?

  • starters
  • organisaties voor wie telefonie geen kernproces is en die de specialistische kennis niet in huis hebben of willen hebben;
  • organisaties die hun telefonie-omgeving willen vervangen of uitbreiden
  • organisaties die groeien door overnames of het starten van nieuwe vestigingen
  • organisaties die onzeker zijn over de toekomst en willen kunnen afschalen
  • organisaties die hun functionaliteit willen uitbreiden, zonder vast te zitten aan hoge investeringen

Vragen over cloud telefonie? IP Voice Group is een transparant bedrijf dat jouw cloud telefonie van A tot Z verzorgt.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn