...

Waarom etiketten werken

Je kent het wel. Je loopt in de winkel en bent op zoek naar een bepaald product. Wanneer je twee soorten van hetzelfde product aantreft, kies je al snel hetgeen die er het best uitziet. Zo kan een goed etiket een doorslaggevende factor zijn bij de aanschaf van producten. Zeker etiketten die op afgeprijsde artikelen wijzen, vallen altijd op. Niet alleen voedingswaren, ook andere producten doen het beter met etiket. Maar waar moet een goed etiket eigenlijk aan voldoen? Wat moet er zeker op staan en wat kan je beter weglaten? En stel je staat op het punt om jo§ eigen product te verkopen of de producten in jouw winkel opnieuw te etiketteren, waar kan je dan het best je etiketten bedrukken.

Dit is wat je op een etiket zet

Wat past bij jou of het product dat je wilt verkopen? Allereerst is het goed om na te gaan hoe groot de etiketten zijn die je nodig hebt. Ga je voor vierkante of ronde etiketten? En welke kleur heb je nodig? Dit zijn factoren die van belang zijn. Het moet tenslotte wel bij jouw product passen. Kies dus altijd voor een ontwerp dat aansluit bij het product. Ten slotte denk je natuurlijk na over wat je op de etiketten wilt laten drukken. Denk er hierbij aan dat een korte boodschap eerder wordt opgepikt. Zo kan soms een rode ronde sticker met ‘Reclame’ al helpen om consumenten naar dat ene product te trekken. Korte sterke slogans doen het vaak ook goed op etiketten. Zorg er vooral voor dat het opvalt en het kort en krachtig is.

Duidelijk, snel en in grootverpakking

Je weet inmiddels welke soort etiketten je wilt laten drukken en wat je erop wilt laten zetten. Nu is het nog zaak om de beste professional te vinden die dit voor jou kan realiseren. Let hierbij op de ervaring, het aanbod en de snelheid waarmee geleverd kan worden. Ook is het natuurlijk fijn als er in grootverpakking kan worden verkocht en duidelijk is hoe jouw etiket er uiteindelijk uit komt te zien. Er is dus veel verschil tussen leveranciers van etiketten. Zorg dus altijd dat je een professional kiest die voldoet aan jouw wensen en eisen. Zo ga je voor het beste resultaat.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn